Trailer Thursday (43)

Defiance

(The Courier’s Daughter #1)

C.J. Redwine

Ve zdech Baalbodenu, ve stínu města brutálního vůdce, má Rachel Adams tajemství. Zatímco ostatní dívky šijí šaty a poslouchají své mužské Ochránce, Rachel ví, jak přežít v divočině a obratně se ohánět mečem. Když její otec Jared selže při své misi kurýra a je prohlášen za mrtvého, přiřadí Velitel Rachel nového Ochránce. Otcova učně, Logana. Stejného kluka, kterému před dvěma lety Rachel řekla, že jej miluje a který ji její srdce raději vrátil zpátky. Nemá nic, než víru, že je její otec stále naživu, a proto se rozhodně utéct a najít jej sama. Ale vzbouřit se Veliteli nese vysokou cenu a to, co ji čeká v Pustině, by ji také mohlo zničit.

V devatenácti letech je Logan McEntire mnoho věcí. Sirotek. Vyděděnec. Vynálezce. Jako učedník nejvyššího kurýrního mistra se Logan zcela soutředí na svou výuku, aby později mohl uniknout tyranii Baalbodenu. Ale jeho plány nikdy nezahrnovaly zodpovědnost za vznětlivou dceru svého mistra. Logan je odhodlaný ji ochraňovat, jenže když jeho útěk skončí špatně, doplatí na to jen Rachel. Uvědomí si, že má mnohem víc, co ztratit, než je zklamání Jareda.

Zatímco Rachel a Logan společně putují Pustinou, pronásledováni příšerou, kterou nelze zabít, a armádou zabijáků žíznících po krvi, objeví lásku, žal a pravdu, co započne válku desetiletí.

Tahle kniha je venku už poměrně dlouho. Nejdřív jsem si ji přečíst ani nechtěla, ale pak se začaly objevovat pozitivní ohlasy a když jsem nedávno narazila také na tenhle trailer ke knize, řekla jsem si, proč to nezkusit.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. E_V_E napsal:

    Túto knihu mám vo wishliste, okamžite ma zaujala obálkou, ale presnejšie som si anotku nepozerala, teraz ako som si ju u teba prečítala ma až zamrazilo ako moc tú knihu chcem! Vyzerá super! a trailer je tiež pekný 8)
    E_V_E recently posted..I can be anyone… #21My Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..