Sladká políbení (66)

Týdenní meme hostované mnou.

Upozornění: Vybraný úryvek může případně naspoilerovat děj, proto číst jen na vlastní nebezpečí!

Up to Me

M. Leighton

V ten samý okamžik, co se dveře baru zaklapnou, otevřou se dveře Cashovy kanceláře. Objeví se s tvrdým a odhodlaným výrazem. S jasným cílem přejde místností a zamkne dvojité dveře, kterými zmizela Taryn.

A pak se otočí ke mně.

Jeho skoro černé oči mě propalují pohledem a nepřetrhnou kontakt ani když se vydá pokojem směrem ke mně.

Přeskočí bar a stojí vedle mě. Beze slova se skloní, přehodí si mě přes rameno a nese mě podél celé plochy baru až k jeho konci.

Mé srdce divoce buší, když mě nese kanceláří až do jeho bytu na druhé straně. Tělo mi jen hoří očekávaním a vášní pro to, co přijde.

Najednou jsou jeho ústa na mých a všechny myšlenky jsou pryč. Tlačí mě zády ke dveřím bytu. Cítím, jak se za mnou zavřou.

Vezme mi ruce a zvedne mi je nad hlavu, dlouhými prsty jedné ruky mi k sobě přitáhne zápěstí. Volnou rukou mi horlivě přejíždí po straně těla, palcem hladí již citlivou bradavku, pak přejde na mé bříško, kde zajede pod lem mého tílka.

Přejíždí prsty po žebrech až k zádům a dolů do mých kalhot. Mám je posazené nízko na bocích, takže je pro něj snadné sjet až dolů do kalhotek a chytit mou obnaženou půlku zadečku.

Přitáhne si mě k sobě, vrazí svými boky do mých, zatímco saje můj spodní ret. „Víš, jak těžké bylo nechat tě dneska večer pracovat? Vědět, že se tě nesmím dotknout, políbit tě, anebo se na tebe jen podívat?“ zašeptá u mých rtů. „Jediné, na co jsem mohl myslet, bylo, jak vypadáš nahá a jaké zvuky vydáváš, když do tebe strčím jazyk.“

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..