Sladká políbení (64)

Týdenní meme hostované mnou.

Upozornění: Vybraný úryvek může případně naspoilerovat děj, proto číst jen na vlastní nebezpečí!

Nářek

Maggie Stiefvater

Přivřela jsem oči a nechala si jeho prsty putovat po paži na rameno. Byl to dotyk lehký jako pírko a tak trochu lechtal, nebo mi přinejmenším působil zvláštní svírání kolem žaludku a potíže s dýcháním. Naklonil se blíž a stejně lehce mě políbil na rty. Zavřela jsem oči úplně a nechala ho, aby mě políbil znova. Jedna jeho dlaň se mi přimkla zboku ke krku, tou druhou se opíral o palubní desku. Na zavřená víčka mi zazářily reflektory osamělého protijedoucího auta.

„Chceš, abych toho nechal?“ zašeptal Luke.

Zavrtěla jsem hlavou. Při dalším polibku mi něžně skousl spodní ret. Rozpalovalo mě to způsobem, jaký jsem si nikdy ani nedokázala představit. Tak tohle je to pravé chození, napadlo mě najednou. Ani jsem nevěděla, jestli to dělám dobře. Neslintám moc? Líbí se mu to? Co mám proboha dělat s jazykem?

Ale druhá část mého já byla proti všem pochybnostem imunní a jen žadonila, abych se ho dotýkala a nechala jeho, ať se dotýká mě. Připadalo mi, jako bych seděla na zadním sedadle a jen se dívala, jak se s Lukem líbáme. Viděla jsem, jak mi světýlka z plaubní desky ze strany osvětlila tvář, když jsem zvedla bradu výš a našla svými rty ty jeho. Viděla jsem, jak mi Luke pomalu přejíždí jazykem po pootevřených rtech. Ještě pořád mimo vlastní tělo jsem sledovala, jak se poddávám doteku jeho ruky na žebrech, jak mi jeho prsty vyhlazují záhyby na halence. Slyšela jsem svůj nepravidelný dech a viděla, jak zavírá oči a dlaní na stehně mě žádá, abych šla pořád dál, až do míst, se kterými jsem neměla žádnou zkušenost.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..