All Over You

Autor: Emily Snow
Originální název: All Over You
Knižní série: Devoured
Díl: půldíl
Žánr: romance, erotika
Věková hranice: 18+

Anotace na Goodreads: Dříve, než byla Sienna svedena, než byl Lucas pohlcen, nemohli od sebe odtrhnout ruce…

Lucas Wolfe je zvyklý dostat, co si zamane – až na jednu osobu. Když potká asistentku kostýmů na place, kde mají točit videoklip k nové písni, ví, že ji musí mít. A od okamžiku, kdy poprvé Sienna poslušně zašeptá „Ano, pane Wolfe“, je mu jasné, že je pro něj ta pravá.

Tři dny.

A bude ji mít svléknutou a připoutanou k posteli.

Počet stran: 57 (EN)
Vazba: ebook (EN)
Vydání v USA: 1.1.2013
Vydání v ČR: nevyšlo

Moje hodnocení:

 
 
 
Moje hodnocení obálky:

 
 
 
Promo ke knize


 
 
Datum četby: 1 den, leden 2013, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Mnohem lepší než celkový první díl.

Oficiální blog autora

Můj názor (obsahuje spoilery):
Na první díl série jsem narazila náhodou, když jsem hledala něco k new adult žánru. Pokud jste četli mou recenzi, určitě víte, že mě zase tolik neokouzlila. Bylo to dáno hlavně tím, že se obě hlavní postavy pořád ve vzpomínkách i pozdějších řečech neustále odkazovaly na jejich první střetnutí před dvěma lety… o kterém jste samozřejmě jako čtenáři věděli tak akorát prd.

Onoho osudového setkání jsme se tedy dočkali v podobě krátké novely, o které se nebudu dějově moc rozepisovat, jak mívám ve zvyku. Přece jenom skoro vše k účelu novely bylo řečeno jak v recenzi na plnohodnotný první díl, tak i v samotné anotaci. Co se ovšem týče novely, musím říct, že dávala daleko větší smysl než Devoured. Možná kdybych četla nejdřív novelu a až pak knihu, víc by mě to bavilo.

Přece jenom díky All Over You člověk víc pochopí Lucasovy pohnutky i rozpoložení mysli, stejně jako se víc vžije to Sienny. Celkově mi tady byl Lucas i sympatičtější. I jejich vzájemná interakce s příměsí erotična byla lepší. V Devoured celý ten jejich vztah krapet nedával smysl. A erotika byla sice fajn, ale divná. Jsem tedy docela zvědavá, co se bude dít v druhém díle. Třeba mě má autorka ještě čím překvapit.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Veronika napsal:

    To zní až moc podobně, jako Fifty Shades. Obálka je povedená, ale anotace mě odradila. Nemám ráda kopírování nápadů mezi autory. Nemám zájem si číst stejné nebo podobné knihy. To mi nic nepřináší. Nehledě na to, že autorku Fifty Shades jen tak někdo nepřekoná. Zhostila se tématu perfektně…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..