Waiting on Wednesday (88)

Soulbound
Heather Brewer

Tril je svět, v němž jsou k sobě Baroni a Léčitelé pevně připoutáni: Barroni bojují a Léčitelé jim ošetřují válečná zranění ze stále běžící války se zlým králem Graplarem. Sedmnáctiletá Kaya se narodila jako Léčitel, ale touží bojovat. V Trilu a na Akademii stínů, kam byla poslána, aby se učila, jak léčit, je proti Protokolu, aby se Léčitelé učili bojovat. Takže to Kaya musí dělat potají.

Představme si dva mladé muže: jeden je okouzlující, pravidla dodržující Barron, který je s Kayou spojen a jehož život ona musí chránit za všech okolností. A druhý má tajemnou minulost a jak se zdá, jeho úkolem je znepříjemňovat jí život. Kaya se jich zeptá, jestli by ji trénovali, ale jen jedný je ochotný to zkusit. Následky změní jejich životy navždy.

Na tuhle knihu jsem vlastně narazila úplnou náhodou díky oficiálním stránkám Bloodlines od Richelle Mead. Nejdřív mě zaujala výrazná a netradčiní obálka knihy, potom samotná anotace. Překvapuje mě, jak vysoká má kniha hodnocení – nad 4 hvězdičky. Snad se k její četbě brzy dostanu.

 

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..