Trailer Thursday (41)

Scent of Magic

(Healer #2)

Maria V. Snyder

Lovili ji, zabili ji – přežila?

Jako poslední Léčitel Patnácti světů se Avry z Kazanu nachází jedinečné pozici: v myslích svých přátel i nepřátel je vlastně mrtvá, neexistuje. Přestože by ráda megalomaniakálnímu králi Tohonovi překazila plány na ovládnutí světů, je také odhodlaná najít svou sestru a znovu se s ní sblížit. Musí to ale udělat sama. Kerrick, její polovička, se totiž musí vrátit zpět domů do Algy, aby se připravil na bitvu.

I když by se měla skrývat, udělá Avry vše pro podporu Tohonových nepřátel. Včetně infiltrace do svaté armády, unikání magických útočníkům, učení vojáků o lesní magii a nalezení způsobu, jak zastavit Tohonovy nejděsivější a nejnebezpečnější kreatury – armádu nemrtvých.

Válka přichází a Avry je sama. Pokud nepřijde na to, jak udělat nemožné… znovu.

Maria V. Snyder. Prosím vás, Maria V. Snyder. To naprosto stačí. I am sooo excited! Miluju ji, miluju a miluju. Jo, naprosto jsem se pomátla. Čert to vem! Druhý díl o Avry! Juch, juch, juch! A….. teď jsem umřela.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Mizuru Kia napsal:

    Ahoj..promin..mozna blbej dotaz, ale..nevis, esi se tahle serie bude vydavat i u nas v CZ.? popripade kdy a u jakeho nakladatelstvi.? Diky..:))
    Mizuru Kia recently posted..Alfa a Omega (2): LOVIŠTĚ – Patricia BriggsMy Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..