Trailer Thursday (40)

Blood Born

(Blood Prophecy #1)

Jamie Manning

Probudit se v rakvi žízníci po krvi je pro šestnáctiletou Avu Blue pouze začátek. Když jí Chance Caldon, přitažlivý kluk, který ji vytáhne, řekne, že je poloviční upír, Avin život se doslova obrátí vzhůru nohama. Poloviční upír?

Ana tomu nemůže uvěřit. Ani neví, co to znamená! Ne, dokud se neukáže tisíc let starý upír Aldric a poví ji, že je to pravda – a že to on ji přeměnil. Až pak Avě opravdu dojde, co se z ní stalo. Teď se musí vyrovnat z neutuchající a silnou žízní po krvi, touhou vidět Aldrica mrtvého a začínající lásce k Chancovi.

Ava ví, že je teď monstrem, cítí to, její život skončil. Ale vykoupení ještě není ztraceno. Aldric jí dává šanci na to, získat lidskost zpět. Cena? Pozabíjet na sto upírů nebo zůstat pijavicí navždy. Jejím cílem je získat svůj život zpět. Ale zabíjení upírů započne bitvu, která může všechno, na čem pracovala, zničit. Avino rozhodnutí na konci navždy změní její život i životy ostatních.

Na knihu mě nalákal právě výše ukázaný trailer. Měla jsem z něho husinu. Podle anotace sice kniha vypadá docela klišoidně, ale co… třeba nějaká další zajímavá upířina na obzoru. A hodnocení to má na GoodReads ke 4. Uvidíme.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..