S angličtinou o krok dále – vyhlášení vítězů

Prosincová soutěž o knihy v angličtině nám skončila. Zúčastnilo se jí 96 lidí a každý měl jen jeden vstup, tudíž rovné šance. Vím, že moc neholdujete prostě jen psaní něčeho, co vám leží na srdci. Dělat soutěž přes Raflecopter se mi nechce, protože mi to prostě přijde neosobní. Lidi si už tak zvykli, že prostě jen přijdou, odklikají si to a jdou dál, aniž by de facto dělali něco alespoň trošku kreativního. No a blogeři jsou rádi, že to nemusí celé sami přepočítávat a že prostě zadají číslo a ono se to podle vstupů vylosuje. Mně tam prostě chybí ten osobní přístup, naklikat něco umí každý. Ale něco napsat, cokoliv, to už zase ne.

Jak už víte, já si ráda povídám. Docela mě mrzí, že po mém návratu z Ameriky mi čtenáři zase tak moc články nekomentují, i když to chápu. Někdy prostě není co říct, statistiky zobrazení vidím, takže vím, že to čtete. O to víc si cením všech komentářů, co tu mám. Můj nejvěrnější komentátor asi bude E_V_E, ta je tak svědomitá, že pravidelně obchází snad všechny knižní blogy a píše komentáře. A za to jí chci moc poděkovat, je to od ní hezké. Hlavně člověka jakýkoliv komentář potěší. Proto mám radši povídavé soutěže, kde mi alespoň do toho formuláře něco napíšete, zeptáte se, postěžujete si jen tak na život, anebo se prostě pobavíte. A teď k vyhlášení vítězů…

Knihy do soutěže věnovalo nakladatelství Fortuna Libri!

#40 TereZz – Tonya Hurley (Ghostgirl)

#93 Kate – Tonya Hurley (Ghostgirl)

#3 Petra26 – Aprilynne Pike (Illusions)

GRATULUJI !!!

Výhercům během dneška odešlu informativní email, mají 72 hodin na to, aby mi na něj odpověděli, jinak losuji jiné výherce.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

2 Responses

  1. Zuzzi napsal:

    Gratuluju vítězům 🙂

  2. TerezZ napsal:

    WOW!! 🙂 Já to nechápu! Děkuji moc. E-mail s adresou jsem už poslala!! 😉

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..