Posuď knihu podle obalu (92)

Název knihy: Parallel

Autor: Lauren Miller

Datum vydání: 14.5.2013

Anotace na GoodReads: Abby Barnes měla plán. Dostat se na skvělou vysokou, na obor žurnalistiky a po škole získat vysněnou práci ve velkých novinách. Ale v předvečer osmnáctých narozenin zůstane trčet na filmovém placu v Hollywoodu s přáním, aby mohla vše vrátit. Den na to je v pokoji na kolejích univerzity Yale, bez jakékoliv vzpomínky na to, jak se tam dostala.

Kosmická kolize paralelního vesmíru nechá Abby žít pokaždé v nové realitě každý okamžik, kdy na něco takového paralelní Abby jen pomyslí. Teď musí Abby závodit s časem, aby převzala kontrolu nad svým osudem, aniž by ztratila ponětí o tom, kdo vlastně je a aby nepřišla o kluka, který může být její spřízněnou duší. Cíl je konečně na dosah.

Můj názor: Tahle kniha mě zaujala hlavně svou obálkou. Už ani nevím, kdy jsem na ni narazila, ale líbilo se mi, jak je obálka promyšlená. Rozdělená na půl a druhá strana je taková jakoby pod závojem. I název knihy se tak nějak vytrácí. Modelka je vybraná dobře, je moc hezká a přijde mi sympatická. Navíc se mi opravdu líbí, jak nenásilně jsou zvolené barvy a působí to na mě celkově spíš mile. Jsem zvědavá, jaká kniha nakonec bude.

 
 
 


Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. E_V_E napsal:

    Obálka je nádherná 8) a anotácia znie skvele, toto by mohla byť skvelá kniha 8)
    E_V_E recently posted..Dlouhé zimní večery #9My Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..