Posuď knihu podle obalu (88)

Název knihy: Finále

Autor: Becca Fitzpatrick

Datum vydání: 4.12.2012

Česká anotace: Nora si je svou láskou k Patchovi jistá víc než kdy předtím. I když z nich jejich rozdílný původ a osud může udělat nepřátele, Nora se k Patchovi nikdy nedokáže otočit zády. Nyní však musejí čelit dosud nejvážnější hrozbě. Překoná jejich láska širokou propast, která je dělí? Bude ještě možné znovu vybudovat to, co bylo zničeno? Nepřátelské strany jsou dané – ale na které z nich stojí Nora a na které Patch?

Můj názor: Tak jsme se toho posledního dílu nakonec dočkali. Hallelujah! Doufejme, že Fitzpatrick u toho čtvrtého dílu opravdu zůstane. Už ten třetí byla katastrofa. Co se mi ovšem u série líbí, že se za celou dobu nezměnily obálky (což je na pováženou, jelikož jiné série snad mění obálky pomalu co půl roku) a pořád se jede v jednom a tomtéž stylu. Všechny obálky jsou velice dobře barevně provedené, stejně tak je tomu i u posledního dílu série. Navíc jakž takž vyjadřují vlastně i obsah knihy. Za obálky k sérii rozhodně velký palec nahoru.

 
 
 


Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Spirit napsal:

    Taky jsem rád, že série dojela s obálkami, které k sobě ladí, ale i tak se na tuto sérii nechystám. Ničím mě neláká (jak by taky mohla negativními recenzemi? :D) a stejně si myslím, že to není nic pro mě.
    Spirit recently posted..Město ze skla » [The Mortal Instruments #3] • ClareMy Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..