Make Me Yours

Autor: Kendall Ryan
Originální název: Make Me Yours
Knižní série: Unravel Me
Díl: druhý
Žánr: romance, erotika
Věková hranice: 20+ (lechtivé scény a peprnější slovník)

Anotace na Goodreads: Citově poraněná Liz rozhodně nehledá žádný vztah, když potká chutného souseda od vedle, Cohena. Je o pár let mladší, dobrovolný hasič a… oh, panic… což jej dělá naprosto nedosažitelného. Ale i přesto jí to k němu táhne, i když své potřeba uspokojuje jinde.

I když tráví večery v náručí jiného, Cohena nemůže vypudit z hlavy a představuje si, že leží v jeho pažích. Už je to hodně dlouho, co měla nějaký normální vztah, ale Cohen jí dnes a denně ukazuje, jak zábavný může být vztah i bez sexu. Když je Cohen zraněn, vyplynou na povrch její city k němu. Liz se tak musí rozhodnout, jestli je ochotná riskovat novou lásku, obzvláště po té, co ta minulá skončila tak žalostně.

Počet stran: 238 (EN)
Vazba: ebook (EN)
Vydání v USA: 10.11.2012
Vydání v ČR: nevyšlo

Moje hodnocení:

 
 
 
Moje hodnocení obálky:

 
 
 
Datum četby: 2 dny, prosinec 2012, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Já si nemůžu pomoct, ale tohle je prostě blbost. Sice o trošku lepší blbost, ale pořád blbost.

Oficiální facebook autora

Můj názor (obsahuje spoilery):
Protože jsem masochista a vůbec strašná potvora (znáte to, hodné holky se dostanou do nebe, ty zlobivé tam, kam chtějí), rozhodla jsem v téhle drsné erotice pokračovat. Čistě z vlastního zájmu a chuti zjistit, jestli bude druhý díl stejně hloupý, jako byl ten první. Co myslíte?

Liz preferuje volnější způsob života. Takový, kde se na nikoho nemusíte vázat a dokážete si společně užívat jistá sexuální dobrodružství. Jenže všechno se člověku jednou přejí a i ona zatouží po něčem, o čem ví, že nemůže mít. Po Cohenovi. Velice přitažlivému sousedovi, který ji nedá spát. A ona jemu zjevně taky ne. Problém se ošem objeví ve chvíli, kdy se jí Cohen přizná k tomu, že je ještě panic a že čeká na tu pravou. Dokáže se s tím Liz vůbec srovnat a přehodnotit svůj život, změnit ho?

No to jsme si zase dala. Nemůžu říct, že bych se ale nesmála. Provedení příběhu. Který byl jak z grotesky. Ale vraťme se k nějaké te rádoby recenzi. Na panenství v pozdějším věku není nic špatného. Pravda, v dnešní době je to poměrně ojedinělé, přesto ne nereálné. Panenství není nemoc, ani nic, za co by se měl člověk stydět a chtít se toho co nejdřív zbavit. To si málokdo uvědomuje.

Zrovna panenství hlavního hrdiny mě nijak z rovnováhy nevyvádělo. Ale u jeho dobrovolného hasičství, vyhazovačské práci v klubu a úspěchu ve škole, jsem už jisté výhrady měla. Nehledě na jeho super vysporotovanou postavu a tělo tak hříšné, že na něj jen pohlédnete, a už vám hoří kalhotky.

Nějak mi to nešlo dohromady s tím, jak sexuálně náruživý a zkušený vlastně byl. Ten asi vyzkoušel všechno, kromě samotného aktu. Alespoň takový dojem jsem z toho získala. Samotná Liz mi nebyla ani trochu sympatická. Své odvedla už v prvním díle série, tady už to nezachránila. Autorka prostě chtěla nějaký příběh a chtěla tam mít sex, tak to prostě nějak pospojovala dohromady, i když to s logikou moc nesouhlasilo.

Někdy jsem měla pocit, že bych dokonce i ráda ve světě románu žila. Jen uznejte, kde jinde se potkáte se sexy mladším hřebečkem, který vás hned první noc pozve k sobě do postele, i vlastně noci další, a pořádně po vás touží a i když je sex tabu, jiné věci si vesele užijete. I když byl druhý díl o krapet lepší, pořád si zachoval hloupost toho prvního. Takže pokud bych se tomu tak škodolibě nesmála, naprostá ztráta času.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..