Waiting on Wednesday (84)

Indigo Awakening
Jordan Dane

Jen kvůli tomu, co jsi, tě budou chtít Věřící dostat.

Hlasy řekly Lucasovi Darbymu, aby utekl. Hlasy, které nikdo kromě něj neslyší. Varoval svou sestru, aby po něm nepátrala, ale Rayne odmítá nechat svého problémového bratra napospas ulicím LA. Ve svém zoufalém hledání narazí na Gabriela Stewarta. Uprchlíka se záhadnými silami a až příliš mnoho tajemstvími. Rayne si nedokáže vysvětlit svou bláznivou potřebu důvěřovat tomuhle divnému klukovi. Dotknout se jej, chránit jej, i přesto, že ji děsí.

Fanatická sekta tajně loví děti s paranormálními schopnostmi, nadané Indigo děti, které by mohly být v budoucnu zkázou lidstva. O samotných důvodech však ví jen Věřící. Teď je Gabriel její jedinou nadějí. Klukem, kterého pronásleduje probouzející se síla takových rozměrů, že by je mohla všechny ohrozit.

Knihy jsem si všimla na GoodReads, protože si ji někdo z mých zahraničních přátel přidal do kolonky to-read. Popravdě mě kniha zaujala hlavně svou obálkou. Je totiž úžasná. Krásně laděná do modré, červené a bílé. Sice to někteří řadí do žánru dystopie, ale uvidíme. Vypadá to na nějakou fanatickou náboženskou sektu a to mě docela láká.

 

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..