Šťastně až na věky, knižní hop – přihlášení

Už je to nějaká chvíle, kdy jsem naposledy pořádala nějaký knižní hop. Myslím, že poslední byl ten Májový. V červnu jsem odcestovala, v září se vrátila. Takže letos začínám s hopováním dříve. Loni jsem začínala s Vánočním, tuším. Ten letos neplánuju, trošku to obměním. Další hop bude Novoroční, pak bych ještě dala i ten Valentýnský, Velikonoční a opět Májový. Uvidím, jak to bude s Prázdninovým případně nějakým jiným.

Jaká jsou pravidla:

+ Tento linkovač slouží POUZE pro bloggery (a autory knih, pokud mají zájem se zapojit)! Čtenáři dostanou svou šanci až při začátku hopu.

+ Do linkovače dejte link na váš blog, POUZE název svého blogu (stránky), do závorky pak, jestli se jedná o CZ nebo SK soutěž nebo obojí – (CZ), (SK), (CZ & SK). Usnadní to tak čtenářům soutěžení.

+ Přihlašování je spuštěno ode dneška do 14.11.2012. Pak se linkovač uzavře.

+ Po přihlášení si vezměte obrázek hopu (nahoře), který MUSÍTE mít uveřejněný v bočním menu blogu a který by měl odkazovat na váš příspěvek. Samozřejmě tento příspěvek zatím nemáte, takže si do menu uveřejníte pouze obrázek. Později z něj pomocí tagů <a href=“přímý_link_na_váš_příspěvek„><img src=“adresa_obrázku“ width=“80% /></a> budete na příspěvek odkazovat.

+ Pak si vezmete link, který uveřejníte pod svůj příspěvek do hopu (pod váš text), aby mohli čtenáři odhopkat na další blog. Pro ty, kteří nemají zkušnosti s linky – pro uživatele Bloggeru/Wordpressu je Code n.3 (ten dáte do HTML kódu stránky, v Bloggeru je to Upravit HTML), pro uživatele Blogu/Pise/a já nevím co ještě pak Code n.2

+ Pokud jste z toho kódování zmatení, nevadí. Můžte jednoduše v den začátku odkázat na můj hopkací příspěvek (tedy ten uveřejněný 15.11.2012., ne tento, tenhle slouží pro vás).

Takže repete: Přihlásíte se, vezmete si obrázek, vezmete si link

+ V příspěvku, který uveřejníte 15.11.2012 (!) odkážete na můj blog, jakožto na pořádajícího.

+ Pravidla soutěžení si stanovujete sami. Je mi jedno, co si dáte jako podmínky. Co se týká výběru knihy, dáme si to trošku tématicky, když už jsem tento hop nazvala, jak jsem ho nazvala. Šťastně až na věky se obvykle používá v pohádkách anebo ojediněle i v romantických knihách. Proto si vyberete knihu, která podle vás končí šťastně, nebo jste při jejím čtení prožívali nějaké ty šťastnější a veselejší emoce. Popřípadě si myslíte, že bylo velké štěstí, že se kniha vydala, jinak by vám unikla. V podstatě tam můžete šoupnout cokoliv, ale byla bych ráda, kdybyste k soutěži i uvedli, proč je tahle kniha právě vaším výběrem a co jí spojuje s tím štěstím.  MUSÍ to ale být kniha. Pokud chcete ke knize něco přidat, jak je libo. Může se soutěžit i o více knih. Tohle nechávám na vašem uvážení.

+ Příspěvek uveřejníte 15.11.2012. V ten den začíná soutěžení a končí 25.11.2012.

+ Jméno výherce – či výherců – zveřejníte na svém blogu do 30.11.2012. Samozřejmě pokud nebudete moci dodržet termín, nikdo vám hlavu neutrhne.

Uvidíme, kolik se vás rozhodne zapojit se. Budu ráda za každého z vás a děkuji moc za to, že se ke mně připojíte a obdarujete své čtenáře 🙂


Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

8 Responses

  1. Rodaw napsal:

    Super nápad, jdu do toho 🙂
    Jinak mám dotaz – může se jednat i o audio knihu?
    Rodaw recently posted..Knižní lákačka – LISTOPAD 2012My Profile

  2. Nikki Finn napsal:

    musíš ty hopy dělat častěji, už jsem zapomněla, jak se to dělá 😀
    Nikki Finn recently posted..Covers-oh-covers #3My Profile

  3. Zdenina napsal:

    Výborný nápad, jdu do toho. Snad to s tím linkovačem zvládnu.
    Zdenina recently posted..Narozeninová štafeta soutěží – Dotazníkový kvízMy Profile

  4. Roxanne napsal:

    Bohužel se nezúčastním :(, ale už plánuju, že se zapojím do tvého novoročního hopu 🙂
    Roxanne recently posted..Temná akademie- vyvoleníMy Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..