Sladká políbení (60)

Týdenní meme hostované mnou.

Upozornění: Vybraný úryvek může případně naspoilerovat děj, proto číst jen na vlastní nebezpečí!

Pushing the Limits

Katie McGarry

Posunul jsem ruku k její bradě, zvedl jsem její tvář ke mně. Můj palec hladil její teplou, hebkou tvář. Mé srdce začalo bít rychleji. Stín úsměvu sirény zdobil její rty, když naklonila hlavu blíž ke mně. Táhlo mě to k ní jako to táhlo ztraceného námořníka k moři, které si chtěl podrobit, jako to táhlo námořníka ke krásné bohyni, co ho volala domů.

Políbil jsem ji na rty. Měkké, plné, teplé – bylo to všechno, o čem jsem snil a mnohem, mnohem více. Echo váhavě dotyk vracela, jako otázku, na niž jsem neměl odpověď. Oddělil jsem rty a škádlil ta její, žebral, modlil se za povolení. Její hladké ruce se spojily za mým krkem a zatahaly za vlasy, aby mě přisunuly blíž.

Otevřela ústa, její jazyk se svůdně dotýkal mého, skoro mě přivedl na kolena. Pohlcovaly mě plameny zatímco se náš polibek prohloubil. Její ruce mi masírovaly zátylek a krk, jen tak přiživovala oheň.

V tom momentu jsem zapomněl na každé pravidlo, podle kterého jsem se chtěl řídit, a spojil jsem své ruce za jejími zády, zapletl je do vlasů a přitáhl jsem ji k sobě víc. Chtěk jsem Echo. Potřeboval jsem Echo.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..