Reason Enough

ReasonEnough_bookAutor: Megan Hart
Originální název: Reason Enough
Knižní série: Dan and Elle
Díl: jeden a půl
Žánr: romance, erotika
Věková hranice: 20+
Hodnocení: 3 hvězdičky

Elle a Dan jsou manželé, zvelebují svůj nový dům a ano, snaží se mít sex ve všech místnostech. Jenže když se Dan své manželky zeptá, jestli by si nechtěla založit rodinu, začne Elle váhat. Necítí se být připravená na roli matky.

O to víc, když má před očima obrázek své matky, která jí v životě nikdy nijak nepomohla. Ba naopak se stala jen věčně otravným článkem její minulosti i přítomnosti. Ale s Danem Elle našla štěstí, o kterém si myslela, že si nezaslouží. Co kdyby to zkusila…?

Nakladatel: Spice Briefs (EN)
Počet stran: 33 (EN)
Vazba: ebook (EN)
Vydání v USA: 1.6.2008
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 1 den, listopad 2012, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Klidně mohla napsat celou knížku…

Oficiální stránky autora
Oficiální blog autora

Můj názor: Dlouho mi trvalo, než jsem se k téhle krátké novelce dostala, ale nakonec jsem se dostala! Chtěla jsem vědět, co si na mé hrdiny autorka přichystá nového.

Krátká novelka se četla hezky rychle. Už jsem věděla, co mám čekat a byla jsem zvědavá, jak to s nimi dopadlo. Mile mě překvapilo, že Elle měla své „šťastně až na věky“ – tedy alespoň trochu – a nakonec si Dana vzala. Jsou skvělá dvojka. A otázka založení rodiny je v případě Elle hodně zajímavá.

Jediné, co mě na knize mrzelo, bylo to, že Elle vážně své matce odpustila, i když nejspíš ne na sto procent. Já bych to nezvládla a neudělala. Udělat mi to, co ona jí. Díky bohu, že takovéhle věci nikdy nebudu muset řešit. Na to mě mají rodiče až moc rádi.

Líbila se mi i kratičká přítomnost jejího bratra a její kamarádky Marcy. Celkově se novelka pěkně četla. Škoda, že Megan nenapsala celou další knihu. I když chápu, že by nejspíš neměla o čem psát.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..