Poznej blogera: Christine livres

Název blogu: Christine livres

Adresa blogu: http://christinelivres.blogspot.com

Pisatel blogu: Christine (Zlín, Zlínský kraj)

Jazyk blogu: český

Knižní blog: ano

O blogu: Na mém blogu se zaměřuji na knihy, takže zde najdete knihy, které jsem přečetla, které právě čtu nebo které se chystám číst. Také píšu knižní recenze, takže se zde můžete podívat na mé názory na knihy, které přečtu. Blog se snažím aktualizovat vždy, když mám čas, v průměru jednou až dvakrát za dva dny. Ráda se zúčastňuji knižních projektů a meme, které většinou jednou týdně na blogu zveřejňuji. V blogování nejsem žádný nováček, ale v knižním světě ano, takže doufám, že se rychle zapojím mezi knižní blogery a blogerky :).

Zaměření blogu: YA, fantasy, sci-fi, dobrodružné, detektivní

Délka blogování: od 7. listopadu 2012 (stav k 28.11.2012)

Důvod blogování: S blogováním jsem začala už ve čtvrté třídě na základní škole, tenkrát jsem měla blog přes službu blog.cz a „zaměřovala jsem se“ na pixelky a podobné nesmysly. Blogovánín jsem nebrala vážně. V lednu tohoto roku jsem si založila svůj první rozsáhlejší blog, tekrát ještě pořád přes blog.cz. Pak jsem měla knižní blog, pak osobní, kde jsem o knihách psala jen občas, oba na blog.cz. Jenže pak měl blog.cz stále více a více chyb v ovládání blogu, a tak jsem se rozhodla, že zkusím blogovat na blogspotu. Nejdříve jsem to jen zkoušela, ale pak jsem pochopila, že blogger mi vyhovuje mnohem víc než blog.cz, a tak jsem se sem definitivně přestěhovala. Momentálně se na blogu věnuji pouze knihám.

Blogování beru jako způsob relaxace a psaní mě moc baví. Ráda sděluji čtenářům nějaké zprávy, ať už jde o cokoli. Ráda píšu hlavně o knihách, psaní recenzí mám ráda a doufám, že se mi v budoucnu podaří spolupracovat s nějakým nakladatelstvím, protože bych si to moc přála :).

V poslední době jsem si na psaní blogu zvykla. Čtení a blogování jsem si teď natolik oblíbila, že to začínám brát jako součást mého života (nemyslím trvale, ale právě teď) :).

Oblíbená kniha nebo autor: Tak toho je spousta… Moc jsem si oblíbila Hunger Games, asi jako všichni, potom třeba série Hex Hall, i ta je super… A tak dále, takových skvělých knih je dost 🙂

Kontaktní údaje: Email: aredhel.faelivrin.sa@gmail.com

Pár slov na závěr: Ve psaní recenzí jsem nováček, proto na mé recenze prosím berte ohled :). A jsem ráda za každého čtenáře mého blogu i za každý komentář! 🙂 Díky 🙂

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

2 Responses

  1. Moc děkuju za článek! 🙂
    Christine Livres recently posted..Na čekačce (listopad – prosinec)My Profile

  2. Rodaw napsal:

    Skvělý blog!! :))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..