Waiting on Wednesday (80)

The Hallowed Ones
Laura Bickle

Kdyby byl váš domov posledním bezpečným místem na světě, pustili byste do něj nějakého cizince?

Katie za chvíli čeká její Rumspringa. Chvíle v životě, kdy dospívající Amišové mohou okusit skutečný svět než se připojí do kuminity nastálo. Ale dřív, než přijde Rumspringa, začne se Katiin svět hroutit. Vše začne pádem hořícího vrtulníku do kukuřičného pole, následují masivní nepokoje a zmizení obrovského množství lidí po celém světě. Tam venku něco je… a zabíjí to.

Nejsou si jisti, proč nebyli napadeni také. Starší Amišové přikážou: nikdo z nich nesmí z komunity jít ven, a nikdo nesmí dovnitř. Jenže když Katie objeví smrtelně zraněného mladého muže mimo hranice, nemůže ho nechat zemřít. Odmítá se podrobit zákonům Starších a tajně přivede cizince dovnitř komunity – ale co dalšího přivedla s ním?

Kniha mě zaujala ve chvíli, kdy jsem připravovala přehled vycházejících knih. Nejen že je obálka hodně zajímavá a pěkná, ale hlavně mě zaujala ta anotace. Amišové? Zákaz vycházení a mladý zraněný chlap? No hrrr s tím na mě!

 

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

2 Responses

  1. Emily.L napsal:

    Wow, to vypadá vážně dobře! Nechceš použít svůj vliv na nakladatelství a protlačit knihu taky u nás? 😀
    Emily.L recently posted..Recenze: RezistenceMy Profile

  2. Dasha napsal:

    Musím říct, že mě to taky zaujalo! Obzvlášť, když jsem se dočetla, že je to tak trochu hororovej thriller. Ale kolikrát se mi stane, že anotace je nádherná, a pak jí samotná kniha nesahá ani po kotníky :/ Ale uvidíme, zvědavost se už probudila 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..