Poznej blogera: Between heaven and hell

Název blogu: Between heaven and hell

Adresa blogu: http://between-heaven-and-hell.blog.cz/

Pisatel blogu: Mizuru Kia (Jihomoravský kraj)

Jazyk blogu: český

Knižní blog: ano

O blogu: Blog byl zpočátku osobní tj. deníček, sem tam nějaké myšlenky. Nyní se však zaměřuji spíše na knihy. Ve volné chvíli, když projedete blog, narazíte i na nějaké outfity a povídky.

Nejsem žádný rychlo čtenář, ale snažím se toho přečíst co možná nejvíce a napsat vám, co si o knihách myslím, takže se zaměřuji spíše na novější knihy. Pokud hledáte něco z povinné četby, tak to u mě nenajdete, to byste si museli počkat do příštích prázdnin, až ji začnu číst.

Takže suma sumárum na blogu najdete s knižním tématem: recenze, anotace, co kdy vyjde, různá memes v budoucnu snad i soutěže.

Zaměření blogu: young adult, adult, urban fantasy, paranormal romance a další..

Délka blogování: Tento blog 14 měsíců. Celkově asi 6-7 let (stav k 31.8.2012)

Důvod blogování: Tehdy, před lety mě k blogu přivedla kamarádka a já jsem jí za to dodneška vděčná. Za těch 6 let se toho na blog.cz mnoho změnilo a přesto je to pořád o tom samém. Ventilujeme tu svoje myšlenky, ukazujeme ostatním co máme rádi a co se nám líbí.

Oblíbená kniha nebo autor: Autorů a oblíbených knih je spousta, ale například J.Frost, V.Roth, I.Andrews, C.C.Hunter..a další. Z knih asi nejvíc série od autorů, které jsem uvedla, což je Udolí stínů, Noční lovci, Smečka, Kate Daniels..a další..

Kontaktní údaje: Facebook blogu: https://www.facebook.com/MizuruKia; Email na dotazy: Mizuru.Kia@gmail.com

Pár slov na závěr: Dle mého názoru jsou knihy něco úžasného a věčného. Není nad jiný svět uprostřed knihy, který je věčný a nehrozí vám nic jiného, než že vás vcucne a pohltí. Ráda Vás u mě na blogu uvidím. Za komentáře či konstruktivní kritiku. Na viděnou..:)

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..