Chcete být v mém blogroll?

Během prázdnin mi od vás přišlo také několik dotazů na to, co musíte udělat proto, aby se váš knižní blog dostal do mého blogroll (alias seznamu blogů pro navštívení). Inu, nikdy jsem nespřátelovala, či neměla žádné podmínky… odkaz jsem si přidala, pokud se mi blog líbil a já sama ho chtěla navštěvovat.

Jenže si jsem vědomá toho, že polovina odkazů je na blogy, které dlouhodobě stagnují. Přiznejme si to, nikdo není takový blázen, aby psal každý den (jako já), ale psát jednou za tři měsíce už se taky nedá pokládat za aktivní blog.

Jelikož se za poslední dobu množství blogů výrazně zvýšilo, nemám ani ponětí o tom, kdo je aktivnější a kdo vůbec kde píše. Samotné se mi to ani moc vyhledávat nechce. Proto využiju služeb formuláře. Kdo z vás, knižních blogerů, bude chtít být v mém seznamu blogů, nechť prosím vyplní níže uvedený formulář a já si ho do blogroll přidám.

Ovšem tato nabídka platí jen pro ČISTĚ KNIŽNÍ BLOGERY. To znamená, že jakožto knižní blog bych ráda odkazovala na knižní blogy. Nechci tím nijak diskriminovat ty, kteří mají na svých blozích třeba i rubriku pro knižní recenze či informace o knihách, ale spolu s tím tam mají i jiné své koníčky a oblíbené věci. Na tom není vůbec nic špatného, jsou to vaše blogy a mějte si tam polibosti, co chcete. Od toho taky ty blogy jsou. Jenže já mám blog/web zaměřený na knižní svět, a proto chci svým čtenářům odkazovat na blogy, které jsou také čistě knižní.

Plus pokud u sebe na váš blog uvedu odkaz, bylo by fér, kdybyste i vy na mě na svém blogu odkazovali. Děkuju.

Co tím můžete získat? Neberte to jako chvástání, ale přece jenom už nejsem na poli knižního blogování žádný nováček – i když se ještě pořád mám čemu učit a v čem zdokonalovat – a za ty dva roky jsem si svou pílí vybudovala nějakou tu čtenářskou základnu. Nevím, nakolik se blogerům, které mám v blogroll, zvyšuje návštěvnost, když na ně nějaký čtenář u mě klikne, ale sama vidím ve své statistice počet kliků. A není to zrovna málo.

Pokud jste českým/slovenským autorem a chtěli byste mít odkaz na svou domovskou stránku/blog u mě na blogu, vyplňte odkaz také. Platí stejná podmínka o zpětném odkazu na můj blog. Nejsem si sice jistá, kolik autorů vůbec můj blog čte, ale za zkoušku nic nedám, no ne?

FORMULÁŘ

Pozn.: A dřív, než do mě někdo něčím rýpne, že někoho privileguju a že si myslím, že jsem víc, než ostatní. Není tomu tak. Dávám šanci všem blogerům se prosadit – ať už prostřednictvím Poznej blogera, nebo upozornění na soutěže, zajímavosti a tak dále na FB stránce blogu či přímo i zde. Nebyla jsem si jistá, jestli vůbec něco takového nabízet, ale tak… uvidí se.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..