Poznej blogera: Knižní kukátko

Název blogu: Knižní kukátko

Adresa blogu: http://vojham.blog.cz

Pisatel blogu: Vojtěch „Medroš“ Hamerský (Šlapanice (9 km od Brna))

Jazyk blogu: český

Knižní blog: ne

O blogu: Knižní kukátko – jak již vyplývá z názvu – je z větší části knižní blog, tu další část tvoří vše ostatní, co mne baví a zajímá. Především zde naleznete různé recenze, mé postřehy ke knihám, seznamy, co jsem již přečetl a na co se chystám… Další velkou oblastí jsou filmy a seriály, které se také snažím recenzovat a psát k nim své názory. Dále tu je má tvorba, kde se konečně projevuje má kreativita naplno.

V současné době (protože mám konečně čas) svůj blog nějak slušně rozjíždím, tudíž přibude více recenzí, více postřehů, více projektů, zkrátka více všeho.

A i když Knižní kukátko není čistě knižní blog, neznamená to, že na něj musíte vy, knihomilové, ihned zanevřít 🙂

Zaměření blogu: Z největší části fantastika (tj. fantasy a sc-fi), ale i další – kupříkladu historické romány, detektivky, dobrodružnou literaturu a další.

Délka blogování: 6 měsíců (stav k 11.6.2012)

Důvod blogování: Vystřídal jsem již několik blogů (mohlo jich být asi 5) a pokaždé mi šlo hlavně o tu jednu a samou věc: prezentování sebe samého. Prezentování svých názorů, myšlenkových pochodů, postřehů, dojmů, zážitků, zkrátka všeho, co by mohlo ostatní zajímat. Doufám, že tentokrát se mi podaří u Knižního kukátka zůstat a přinášet čtenářům kvalitní informace, a ti aby se na můj blog vraceli zpět s nedočkavostí na nový článek 🙂

Oblíbená kniha nebo autor: Je jich hodně, ale nejvíce asi Eoin Colfer – Artemis Fowl

Kontaktní údaje: Lze mne kontaktovat těmito způsoby, ať se bude jednat pouze o „pokec“ nebo o nějakou radu či pomoc 😉 Facebook: Knižní kukátko; ICQ: 229-588-972

Skype: vojham; Mail: Maedhrosik@seznam.cz

Pár slov na závěr: Doufám, že si Knižní kukátko najde cestu k mnoha čtenářům a ti jej budou podporovat. Popřípadě jeho adresu šířit dál mezi lidi, aby se o něm vědělo. Doufám v plno věcí, ale budu úplně spokojený, když sem tam někdo napíše nějaký ten komentář a já mu budu moci odpovědět :).

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Rodaw napsal:

    Šlapanice? wow.. to je tady kousek ode mě :))
    Rodaw recently posted..Noční pavouk – recenzeMy Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..