Waiting on Wednesday (73)

Fragments
Dan Wells

Kira Walker našla lék na vir RM, ale bitva za přežití lidí a Částečných teprve začíná. Kira opustila East Meadow se zoufalou touhou najít jakékoliv informace, které by jí prozradily, kdo ve skutečnosti je. To, že samotní Částeční nosí ve své krvi protilék na vir, nemůže být pouhá náhoda – musí jít o část většího plánu. Plánu, kterého je Kira nejspíš součástí, plánu, které může zachránit obě rasy. Její spojenci jsou Afa Demoux, pomatený tulák a bývalý zaměstnanec ParaGenu, Samm a Heron, Částeční, kteří jí zradili, ale také zachránili život, jediní, kteří znají její tajemství. Ale může jim věřit?

Mezitím se přeživší na Long Islandu připravují na válku s Částečnými a Marcus ví, že je jedinou nadějí, která může vše pozdržet, dokud se Kira nevrátí. Ale Kirina cesta ji zavede hluboko do postapokalypitcké zarostlé pustiny, co bývala Amerikou. A nakonec oba zjistí, že jejich největší nepřítel může být ten, o němž doteď nevěděli, že vůbec existuje…

První díl byl pro mě velmi příjemným překvapením a pokud jste si četli mou recenzi, víte, jak moc se mi kniha líbila. I z toho důvodu se na druhý díl opravdu těším, protože nevím, co bych měla očekávat. Dan Wells svůj dystopický svět vytvořtil opravdu zajímavě a jeho pojetí budoucnosti má rozhodně něco do sebe.

 

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..