Trailer Thursday (24)

Drakie

Sophie Jordan

Jacinda od malička žije s cejchem výjimečnosti a ví, že každý její krok je sledován. Touží ale po svobodě rozhodovat se sama za sebe. Když poruší nejposvátnější zásadu svého druhu, skoro za to zaplatí životem. Zachrání ji krásný cizinec, který byl poslán, aby lovil takové, jako je ona, potomky draků, kteří na sebe dokážou vzít lidskou podobu.

Jacindina rodina je nucena uchýlit se do světa smrtelníků, kterému není lehké se přizpůsobit. Jediným světlem je pro Jacindu Will, který v ní rozdmýchává její dračí podstatu. Cítí k němu neodolatelnou přitažlivost, ale přitom zná jeho temné tajemství. On a jeho rodina jsou lovci. Za každou cenu by se mu měla vyhýbat. Tak málo stačí, aby se z ní navždy stal člověk!

Na tuhle knihu jsem ohromně zvědavá. Chtěla jsem si ji přečíst už dávno, ale nějak jsem se k ní nedostala. Jsem ráda, že se nakladatelství CooBoo rozhodlo knihu vydávat jak v Česku tak i na Slovensku.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

2 Responses

  1. annejude napsal:

    Ta holka v traileru vypadala z počátku strašně děsivě, ale tím vyfouknutím ohně si mě naprosto získala:D
    annejude recently posted..Waiting On Wednesday (#27)My Profile

  2. Terka napsal:

    Tu knížku si rozhodně přečti!!! Je úplně úžasná a stejně tak i druhý díl :). Ale už ji máš asi přečtenou že? 😀 U mě se řadí k nejlepším a tudíž i k Eragonovi :). Ale ta holka v traileru se mi nelíbí :D. Takhle jsem si Jacindu nepředstavovala 😉 :D.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..