Poznej blogera: Nick’s World of Books

Název blogu: Nick’s World of Books

Adresa blogu: http://nickyhokniznikoutek.blog.cz/

Pisatel blogu: Snow Fairy (Strážnice – Jihomoravský kraj)

Jazyk blogu: český

Knižní blog: ano

O blogu: Můj blog není vyjímečný,protože ho spravuje moje maličkost,je vyjímečný,protože to knihy z něj dělají to,čím je.Jestliže si chcete přečíst moje recenze a názory na knihy jako takové,nebo se snad dovědět,jak jsem si užila zážitky spojené s knihami,prohlídnout si můj wishlist nebo se sejít na rande s vaším nejoblíbenějším knižním hrdinou,pak tedy navštivte můj blog,velmi ráda přivítám nové čtenáře a návštěvníky,budete-li na mě mít dotaz,stačí napsat e-mail.A chcete-li diskutovat o knížkách,jsem vám k dispozici já nebo celý náš knižní klub. Budu se na vás těšit.

Zaměření blogu: young adult,urban fantasy,paranormal,romance,fantasy,sci-fi.

Délka blogování: Teď 1.června to bude půl roku. (stav k 21.5.2012)

Důvod blogování: Nápad založit právě knižní blog vyšel z mé spontání novoroční nálady,ale když jsem začala postupně a pravidelně piřdávat příspěvky,a zjistila jsem,že ke mě na blog čtenáři i zavítají,nějaká neuvěřitlná síla mě poháněla kupředu,navíc čtení a knihy jsou moje vášeň,při ničem jiném mi není tak,jako u knih,tak jsem si řekla,proč neukázat všem,co přesně na knihám miluju,co mě na nich baví a proč to všecno dělám.Při psaní článků a recenzí se snažím vyjídřit se srdcem,protože to všechno úsilí a hlavně uspěchaný čas za to všechno stojí.Navíc mi knihy nejednou zachránily život,a bloguju taky proto,že knihy jsou krásné téma a ještě lépe se o knihách a knižních pocitech mluví s lidmi,kteří knihy také milují,a myslím,že prostřednictvím blogu je to také úžasná možnost.

Oblíbená kniha nebo autor: Takových oblíbených knih a autorů je velká spousta,ale nemohu nejmenovat Hunger Games od Suzanne Collins,Divergenci od Veronicy Roth,Štvanici od Patricie Briggs a také Dokonalý pár od Ally Condie.

Kontaktní údaje: Své dotazy a jiné zájmy mi můžete sdělit na e-mailu: nickyhokniznikoutek@gmail.com nebo se mi můžete ozvat na facebooku: Patricie Kouřilová.

Pár slov na závěr: Závěrem bych chtěla moc poděkovat za možnost se ještě trochu zviditelnit,protože čtenářů není nikdy dost a každý nový pravidelný čtenář či komentář pohladí nejen na duši.Budu velmi ráda,když se mi budete ozývat i individuálně s jakýmkoliv dotazem,nemusí být jenom knížní,ale klidně to může být dotaz směřující přímo na moji osobu nebo se může klidně jednat i o radu,pokud budete chcít.Máte nepřeberné množství možností,stačí si jenom vybrat a ozvat se mi. Budu pro vás svůj blog upravovat,a budu se snažit,aby se vám mé články líbily,protože tohle motto to bude hezky vystihovat: Vítězství bez boje nemá cenu.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..