Waiting on Wednesday (69)

The Golden Lily
Richelle Mead

Tvrdá a chytrá alchymistka Sydney Sage a morojská princezna Jill Dragomir se ukrývají na lidské internátní škole ve slunném okouzlujícím světě Palm Springs v Kalifornii. Studenti – děti bohatých a mocných – si žijí v blažené nevědomosti, zatímco Sydney, Jill, Eddie a Adrian musí udělat vše, co je v jejich silách, aby jejich tajemství zůstalo v bezpečí.

Ale to začíná být čím dál tím těžší, hlavně kvůli zakázaným vztahům, nečekaným spojením duší a neustálé hrozby Strigojů, kteří jim začínají nebezpečně šlapat na paty. Skrývání pravdy může být náročnější, než si kdokoliv z nich kdy myslel.

Anotace je taková nicneříkající, co. Ale to je jenom dobře. Člověk si nepotřebuje vyzradit celý děj jen díky anotaci. A že je takových případů opravdu hodně. Kniha v zahraničí vychází 12. června a já jsem dosti zvědavá, jak bude Richelle ve svém příběhu pokračovat. Konec prvního dílu byl více než překvapující a já mám docela obavy o chudáka Adriana. Ovšem v Pokrevních poutech byl hodně hot, co. Myslím, že bude se Sydney tvořit skvělou dvojku, ale něco mi říká, že si na to ještě počkáme.

 

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Freckles napsal:

    Já už se nemůžu dočkat. A jsem ráda za tu neurčitou anotaci, nemám ráda, když je v nich popsaná celá knížka. Kdysi dávno jsem četla jednu knížku od Lenky Lanczové, a tam nebyla anotace, to bylo shrnutí děje. Z asi dvousetstránkové knížky mi to neprozradilo tak poslední třicet stran. To mě fakt naštvalo.
    Doufám, že BookDepository provede brzký pre-order release 🙂
    Freckles recently posted..Kiera Cass – The Selection RECENZEMy Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..