Trailer Thursday (21)

The Last Princess

Galaxy Craze

Šťastně až do smrti je hudbou minulosti.

Série přírodních katastrof zdecimovala zemi. Anglie se stala temným místem, odříznutá od zbytku světa. Slunce svítí jen zřídka, jídlo je vzácností a lesem se potulují skupiny zločinců hledajíc své oběti. A lidé začínají být čím dál tím víc neklidní.

Když se nelítostný revolucionář rozhodne svrhnout korunu, udělá z královské rodiny svůj první cíl. Zdi Buckinghamské paláce zbraví krev a jen šestnáctileté princezně Elize se podaří uprchnout.

Odhodlaná pomstít smrt své rodiny se Eliza v přestrojení připojí k nepříteli, aby zabila muže, který vše zničil. Nemá na světě už nic jiného, než chuť po pomstě… dokud nepotká někoho, kdo jí připomene, jaké to je mít naději a milovat. A teď musí udělat vše, co je v jejích silách, aby se nestala… poslední princeznou.

Tato kniha mě zaujla už před dávnem a to hlavně svou zvláštní obálkou a samotným názvem. A pak mě úplně odrovnalo jméno autora 😀 Anotace vypadá taky docela zajímavě, ještě jsem nečetla dystopii z anglického prostředí. Svým způsobem mi to připomíná pád Romanovců a mě vždycky příběh o Anastázii fascinoval. Takže uvidíme…

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

2 Responses

  1. mynonka napsal:

    To vypadá hodně dobře…:) Hlavně ta obálka je krasná:).

  2. Evelin napsal:

    Vyzerá to skvele..a to meno autora 8DDD to kde zobral preboha? 8D
    Evelin recently posted..V zajatí snov: Zatmenie (#2)My Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..