Sladká políbení (51)

Týdenní meme hostované mnou… A dneska vybírám…

Upozornění: Vybraný úryvek může případně naspoilerovat děj, proto číst jen na vlastní nebezpečí!

Aerie & Zúčtování

Thomas E. Sniegoski

Gabriel seskočil zptáky na všechny čtyři a zuřivě vrtěl ocasem, protože ho Aaron dál škádlil. „Jak se má Vilma, Gabe?“ zeptal se. „Dával jsi tu na ni za mě pozor? Daří se jí líp?“

Tak se jí zeptej sám,“ odtušil pes a podíval se přímo za sebe do davu.

Plný smysl jeho slov Aaronovi nejdřív úplně nedocházel, ale pak sledoval Gabrielův pohled a jejich oči se okamžitě střetly. Rozběhl se k ní, vzal ji do náruče a přitiskl k sobě, co to šlo nejvíc. Kdyby se dokázal otevřít a položit ji dovnitř do bezpečí, udělal by to. Dívka mu sevření oplatila, pevně ho objala kolem krku a tvář mu zabořila do ramene.

„Věděla jsem, že jsi v pořádku,“ zašeptala mu do ucha. „Věděla jsem, že bys mě tu nenechal samotnou.“

Pak se políbili, jejich rty se hladově spojily a Aaron konečně pochopil, co mu v životě dosud chybělo.

Tato andělské série se mi opravdu moc líbí. Vím, že někteří čtenáři byli poněkud zklamaní ze dvou dílů, protože jim připadaly spíše nudnějšího rázu a nevyrovnaly se tak těm zbylým dvěma. Jenže já jsem naopak nadšená ze všech dílů poměrně stejnou váhou. Je z knih cítit, že je psal muž, a proto nejsou vůbec mířené na romantiku, ale spíše na biblické události andělského pádu z nebes. A to mě vždycky fascinovalo. Jak se na to lidé dívají, jak si jednotlivé věci vysvětlují. Sniegoski se na tuhle legendu dívá velice zajímavých způsobem, který mě prostě baví. Pokud budete chtít mít oba svazky doma, využijte jedinečné příležitosti! Do 30.5. si můžete knihy nakladatelství CooBoo zakoupit s 25% slevou!


Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..