Posuď knihu podle obalu (73)

Název knihy: Závist

Autor: Gregg Olsen

České datum vydání: květen 2012

Česká anotace: Noc, kdy Katelyn zemřela, se stalo cosi, co všechno změnilo. Zlo má nejrůznější příchutě. Někdy je hořké, jindy ošidně sladké. Katelyn zjistila den své smrti. V jeden okamžik byla deprimovaným teenagerem a zároveň ztratila život. A pak… ležela na stole z nerezové oceli, oči skleněné, tělo studené, a byla opravdu, ale opravdu mrtvá.

Jak se to stalo? Byla to sebevražda, nebo vražda? A kdo za to nese vinu?

Dvojčata Hayley a Taylor Ryanovi zakopnou o důkaz, který je mnohem více znepokojující než si vůbec dokázali představit… a prolitá krev je přivede na stopu tajemství z dávné minulosti, o níž by raději ani nic nevěděli.

Autor se nechal inspirovat pravdivým příběhem internetové šikany a Závist je prvním dílem odvážné, otevřené a hrůzostrašné série, která vás přivede až na hranu mezi životem a smrtí.

Můj názor: Knihy jsem si všimla už dávno na GoodReads, ale po přečtení anotace jsem ji nějak nechala ležet. Nevím, jestli si ji někdy vůbec přečtu, protože nerada o podobných tématech čtu – přece jenom je toho ve skutečném životě dost. Ale tohle meme je určené pro zhodnocení obálky… takže jdeme na to. Nevím, jak vás, ale mě upřímně obálka mírně děsí. Ta holka ve vaně je nejspíš mrtvá. Zelená zeď a hnědá podlaha na mě působí dost depresivně. Vlastně celkově se mi zdá obálka dosti depresivní.

 
 


Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Zuzana napsal:

    Mně připomíná sérii hororů Kruh. Dost děsivá. Každou chvíli bych se bála, že z tý vany ta holka vstane, vyleze z obálky, jako lezla z obrazovky v těch hororech, a pokusí se mě zabít.
    Ta obálka jako taková je úchvatně udělaná, ale je to taky ten případ, kdy bych si knihu právě kvůli té obálce, jakkoli skvělá je, nekoupila. Můj důvod viz výše.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..