Májový knižní hop – výherci

Poslední mnou organizovaný knižní hop, než za dva týdny odletím směr jiný kontinent, měl tentokrát 14 zastávek. Děkuji všem blogerům, kteří se rozhodli zapojit a doufám, že se po mém návratu zapojíte i do dalšího. Ještě mám pro vás připravenou jednu soutěž, než odletím… jestli bude něco přes prázdniny, tak to opravdu netuším. Nejsem si ani jistá, jak moc – a jestli vůbec – bude můj web aktualizovaný. Přístup k internetu tam sice budu mít, ale jelikož je můj kemp hluboko v lesích, je ten signál poněkud ošemetný a těžko říct, jak na tom budu s energií. Pokud se jedná o mé „příhody z natáčení“, budete je moci sledovat tady. Prozatím tam těch příspěvků moc není, protože mě zaměstnává škola. Ale později tam toho bude víc, fotky pak budu nahrávat na Facebook. Co se týče nějakého toho srovnání jejich knihkupectví a všeobecně nabídky knih, uvidím, jak se mi podaří do nějakých knihkupectví zabruslit a co nafotím. Ale vraťme se k soutěži, protože vás určitě zajímají jména vítězů.

Tentokrát měli soutěžící za úkol napsat mi do formuláře něco, co by se mohlo na Knižním doupěti objevovat nově, až se vrátím. Ať už by šlo o rubriku, meme, projekty a tak dále. Padlo několik hodně zajímavých věcí, které mě k nápadům inspirovaly. O některých jsem vám už řekla, jiné si ještě nechávám pro sebe. Většinou jste ovšem psali, že se vám Knižní doupě zdá komplexní a nepotřebuje nic nového přidávat, protože se vám líbí takové, jaké je teď. To mě samozřejmě potěšilo, ale jelikož jsem inovativní člověk a nemám ráda stereotyp, určitě se nějakých novinek dočkáte. Soutěže se zúčastnilo 131 lidí, každý měl stejnou šanci na výhru… A kdo je tedy vítězem?

1. místo – 2 velké BILLY zarážky na knihy

#16 Tkery

2. místo – Padlí andělé & Leviatan od Thomase E. Sniegoského

#81 Anita

3. místo – Eragon od Christophea Paoliniho

#103 Katie

!!! Gratuluji !!!

Výhercům během dneška odešlu informační email o výhře. Ti pak mají 72 hodin na to, aby mi odpověděli, jinak vylosuju někoho dalšího.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

2 Responses

  1. Dominika napsal:

    gratulujem výhercom 🙂

  2. Katie napsal:

    Ještě jednou děkuju. 🙂
    Email už jsem ti odeslala.
    Užij si to v zahraničí 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..