Trailer Thursday (16)

Unraveling

Elizabeth Norris

Dva dny před začátkem školy je sedmnáctiletá Janelle Tenner sražena nákladním autem a zabita – uvidí oslepující světlo, scény jejího života se jí přehrávají před očima a pak… nic. Až na to, že potom otevře oči a uvidí Bena Michaelse, školního outsidera, se kterým Janelle nikdy neprohodila ani jediné slovo, jak se nad ní sklání. A i když je to nemožné, ví – každičkým kouskem svého těla – že ji Ben nějak vrátil zpátky.

Ale její oživení a Benovo možné přičinění jsou jen malým dílkem skládačky, kterou musí vyřešit. Začne slídit ve složkám svého otce, agenta FBI, a hledat vodítka ke své nehodě, přičemž narazí na hodinky, které odpočítávají nějaký čas – ale k čemu? A když je jeden její blízký zavražděn, nemůže popřít to, co má přímo před sebou…

Všechno, co se stalo – nehoda, vražda, tikající hodinky, Benova náhlá přítomnost v jejím životě – míří ke konci života, jaký znala. A jak hodinky odtikávají, dojde jí, že pokud chce zabránit konci světa, bude muset odkrýt Benovo tajemství – a přitom se do něj nezamilovat.

Tahleta kniha mě zaujala už dávno. Bylo to ovšem hlavně díky té obálce, vypadá totiž mňamózně. Nedávno jsem narazila také na trailer, který jsem se vám rozhodla ukázat. Přičemž jsem znovu zabrouzdala na Goodreads a přečetla si recenze. A musím přiznat, že ty mě na četbu pěkně nažhavily. Vypadá to totiž hodně, hodně dobře.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Kristen napsal:

    Jo, ta obálka mě též zaujala, hned jak jsem ji poprvé viděla. Je totiž vážně povedená. Ten trailer je zajímavý a anotace zní moc dobře. Tak snad se mi poštěstí si ji někdy přečíst. 🙂
    Kristen recently posted..Recenze: Magie mrtvýchMy Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..