Trailer Thursday (15)

Sweet Evil

Wendy Higgins

Co kdyby existovali dospívající, jejichž život by doslova závisel na špatném vlivu? Tohle je totiž život synů a dcer padlých andělů.

Anna, něžná dívka z jihu, se narodila se šestým smyslem, který jí umožňuje vidět a cítit emoce ostatních lidí. Ví, že s ní není něco v pořádku a že ji to až nevysvětlitelně silně táhne k nebezpečí. Jenže objeví pravdu o svém děsivém původu až ve chvíli, kdy oslaví své šestnácté narozeniny a potká oslňujícího Kaidana Rowea. On je právě ten typ kluka, před kterým vás váš otec varoval. Škoda jenom, že nikdo nevaroval i Annu.

Výlet napříč státy donutí Annu a Kaidana čelit realitě, že naděje a láska pro jejich druh nejsou možné. A když nastane čas, kdy se Anna musí postavit svým démonům… vybere si svou zář nebo své rohy?

O téhle knize jsem vás už před časem informovala. Zaujala mě nejen svou obálkou, ale také anotací. Teprve nedávno se ovšem objevil trailer a já si říkala, že vám jej ukážu. Už jen proto, že mám podkladovou hudbu hodně ráda. Jen si teď nemůžu vybavit, kdo za ní stojí (většinou nějaká specifická skupina, která natačí scénické písně, které se používají do filmových trailerů i do některých míst ve filmu). Kniha vychází 1. května 2012 a prozatím převládají jen velice pozitivní recenze. Jsem zvědavá.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

2 Responses

  1. Freckles napsal:

    Páni, ten trailer je vážně super. Obálku jsem viděla už předtím, ale teprve teď se jsem se pořádně dozvěděla, o čem to je. Určitě to musím zkusit! 🙂
    Mimochodem, ta písnička je tahle: http://www.youtube.com/watch?v=M44PpEbV1vM&feature=related 🙂
    Freckles recently posted..Kdy vyjdou pokračování sérií od BB artu?My Profile

  2. Simone Sipriano napsal:

    Obálka vyzerá úžasne a aj kniha by mohla byť dobrá 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..