Trailer Thursday (9)

Time Snatchers

Richard Ungar

Píše se rok 2061 a Calebův svět se hroutí. Malá skupina sirotků, které také adoptoval „Strýček“, pro něj kdysi byla rodinou, ale od té doby, co mezi sebou začali soupeřit o nejvyšší příčku Časových zlodějů, už to není ono. A trest za selhání je nelítostný.

Cestovat časem, aby mohli ukrást něco cenného, může být vzrušující, ale tyran Frank mu chce jeho úlovky ukrást, jeho partnerka Abbie podléhá Frankovu osobitému kouzlu a Strýček přemýšlí nad tím, jak unést víc dětí, aby mohl rozvinout svůj byznys. Je na čase, aby se Caleb spakoval a zmizel.

Ale neexistuje žádné místo na zemi, v minulosti nebo současnosti, kde by byl před nebezpečnými chapadly Strýčka v bezpečí a uprchlíci dostávají ten nejhorší možný trest vůbec. Rozhodne se Will riskovat vše, aby bojoval o budoucnost, o které sám sní?

Téhle knihy jsem si v přehledech všimla už strašně dávno a to hlavně díky velice povedené obálce. Později jsem natrefila i na dosti zajímavý trailer, který mě na čtení knihy dost navnadil. Hlavní hrdina je sice třináctiletý kluk a cílová skupina čtenářů bude spíše mladšího rázu, ale co. Percy Jackson se mi taky hodně líbil a cestování v čase mě vždycky zajímalo. Kniha vychází 15. března 2012.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Nikki Finn napsal:

    Škoda, že tu nejde klikat na „Líbí se mi“ 😀
    Nikki Finn recently posted..Angličtina – 5 minut denněMy Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..