Trailer Thursday (8)

Everneath

(Everneath #1)

Brodi Ashton

Nikki Beckett loni na jaře zmizela, vtáhlo ji to do podsvětí známého jako Everneath, kde se nesmrtelní živí emocemi zoufalých duší. Teď se vrátila – do svého starého života, ke své rodině, přátelům – dřív než se zase bude muset vrátit zpátky… tentokrát už navždy.

Má na to šest měsíců, šest měsíců na slova rozloučení, která nemůže nalézt, šest měsíců pro vykoupení… pokud vůbec něco takového existuje.

Nikki touží tyto měsíce strávit se svým přítelem Jackem, jedinou osobou, kterou miluje víc než cokoliv jiného. Jenže je tu jeden problém: Cole, nesmrtelný, který ji poprvé do Everneathu vlákal a pak ji následoval do světa smrtelníků. A udělá cokoliv, aby ji dostal zpět – tentokrát jako jeho královnu.

Zatímco se Nikkin čas zkracuje a její vztah se začíná rozpadat, je nucena učinit nejtěžší rozhodnutí svého života: najít způsob, jak obelstít osud a zůstat na povrchu s Jackem anebo se vrátit do Everneath a stát se královnou…

Téhle knihy jsem si všimla už docela dávno, byla to právě obálka s výraznými červenými šaty, které mě tolik zaujaly. Po čase jsem na knihu zapomněla, ale když jsem narazila na trailer, řekla jsem si, že by to stálo za zkoušku. Už jenom proto, že jde v docela krátké době o další převyprávění mýtu o Persefoně a Hádovi. I když si myslím, že moje oblíbená Meg to pojala celé líp, přece jenom se recenze na Everneath různí.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..