Posuď knihu podle obalu (65)

Krevní msta

Název knihy: Krevní msta

Autor: Alyxandra Harvey

České datum vydání: 11.4.2012

Česká anotace: Nejlepší odplatou je láska. Logan Drake má plné ruce práce s hrou na roztomilého prince u upírského královského dvora své matky Heleny a ochraňováním své sestry Solange před nebezpečným a mocichtivým Leanderem Montmartrem. Už vůbec nemá čas na další komplikace ze strany někoho naprosto nečekaného – od Isabeau St. Croix, dívky z tajuplného kmene Houndů, se zjizvenýma rukama a znepokojujícím pohledem. Bojovnice Isabeau ví, co chce: zabít muže, který ji proměnil v upírku a pak ji na 200 let pohřbil. Logan ji od jejího záměru rozptyluje – kouzelně, něžně, nádherně… jenže existují pouta tak pevná, že se nedají rozetnout, a existují vazby tak důležité, že se nedají ignorovat.

Na cestě ze sídla Drakeových do jeskyní Isabeauina kmene a do chřtánu nepřítele musí Logan a Isabeau volit mezi svou láskou a prastarou krevní mstou.

Můj názor: Na druhý díl téhle oddychové upířiny se už moc těším. Líbí se mi, jak tuhle velkou famílii autorka pojala, člověk si jednotlivé postavy prostě musí zamilovat, i když je příběh někdy mírně přitažený za vlasy. Když byla před nedávnem odhalena česká obálka druhého dílu, mírně jsem se zděsila. Sice je vše barevně vyvážené, k prvnímu dílu bude určitě pasovat a oceňuji, že si s obálkou určitě dali práci… Ovšem zvolenou fotku jsem viděla přinejmenším na dalších deseti dalších knihách a za tu dobu jsem začala být na obrázek mírně alergická. Za prvé, nenechte se ošálit photoshopem, je to chlap. Viděla jsem kdysi originální fotku a vážně, je to chlap. Za druhé, nechápu, proč tak ujetě drží ten meč/dýku/co já vím, co to je. Za třetí, ten jeho výraz mě vyloženě děsí. Za čtvrté, barva obálky vás mystifikuje a vytváří ve vás dojem, že ten kluk/holka má strašně dlouhé vlasy – podívejte se pozorněji, ty vlasy jsou krátké. Není to nejhorší česká obálka, kdybych tu fotku neviděla všudejinde, nejspíš bych do toho nepiplala, ale já prostě musím, chápete. Každopádně jsem na knihu zvědavá.

 
 
 


Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. VeEee napsal:

    Tokio hotel se dostává na obálky knih 😀 Jako je to v rámci možností dobrá obálka, ale ten ksicht se mi tam vůbec nehodí 😀
    VeEee recently posted..Posuď knihu podle obalu (#39)My Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..