Zajímavosti z blogosvěta (2)

Valentýnské soutěžení

Včera nám odstartoval Valentýnský knižní hop, který má 12 zastávek. Pokud jste ještě nezkusili své štěstí, tak upalujte! Sice ještě máte relativně čas – tedy až do 28.2., ale nikdo nikdy neví, třeba se zrovna trefíte do toho místečka, které pak později někdo vylosuje jako to vítězné. Já mám prozatím 90 inspirací na ideální den a musím říct, že se mi líbí, jak se někteří z vás pěkně rozepsali. A je hezké, že většina z vás za ideální den považuje, když si může alespoň na chvíli přečíst nějakou knihu – pokud opomineme ty další věci. Přece jenom jsme skupina pořádných knihomolů a bez té knihy by to prostě nebylo ono, že.

Můj autor roku 2011

Nezapomínejte, že ještě stále se můžete zapojit do tohoto speciálního projektu. Můj autor roku 2011 má za cíl představit i ty autory, o kterých bychom třeba nevěděli. Prozatím se nás zapojilo 10 a musím říct, že je zajímavé číst, jaký je zrovna váš ten nej autor minulého roku. Jsem, zvědavá, koho tam uvedete příští rok.

Nakladatelství CooBoo spustilo vlastní web

Ano, je to tak konečně jsme se dočkali samostatných webových stránek nakladatelství CooBoo. Je to skvělá zpráva už z toho důvodu, že nemusíme složitě překlikávat na domovských stránkách ALBATROSu, jen abychom našli knihy od CooBoo. Co tam můžete najít? Co třeba přehled vydaných i chystaných knih, žebříčky nejčtenějších knih, informace o knižních sériích či také blog nakladatelství… Myslím, že se ještě máme na co těšit.

Recenze, co se mi líbily

Tentokrát bych vás ráda upozornila na tyto recenze: Křídla, Howlův Putující zámek, Neviditelný, Muka, VýjimečnáBitva o labyrint, Chaos, Brisingr, Angelfall a Čas čarodějnic.

Mějte se famfárově mí knihomolští banáni a za týden se těšte na další dávku zajímavostí!

Studio Knižní doupě končí… 😀

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

2 Responses

  1. Nikki Finn napsal:

    😀 mazec a konečně i CooBoo do toho prásklo :))) to je úplně zpráva týdne 🙂
    Nikki Finn recently posted..Valentýnská Giveaway / Knižní hop!!!My Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..