Waiting on Wednesday (55)

Pizza, Love, and Other Stuff That Made Me Famous
Kathryn Williams

Může vás místo v teenagerské reality show opravdu dovést ke stipendiu na elitní kuchařské škole a zároveň k letnímu románku?

Šestnáctiletá Sophie Nicolaides prakticky vyrůstala v italsko-řecké kuchyni restaurace jejích rodičů, Taverna Ristorante. Když se ji její nejlepší kamarádka Alex snaží přesvědčit k tomu, aby šla na konkurz na novou reality show Teen Test Kitchen, Sophie se zdráhá. Ale výhra zahrnuje plné stipendium jedné z nejlepších amerických kulinářských škol a léto v Nappa, v Kalifornii, a to nemluvíme o slávě.

Jakmile se Sophie dostane na plac, ocitá se uprostřed silného dramatu, které zahrnuje tajnou knihu, zabijácké soudce celebrit a velmi roztomilého francouzského šéfkuchaře. Sophie musí vymyslet způsob, jak všechno přežít a stále zůstat sama sebou.

Tahle kniha mě před pár měsíci zaujala na jednom zahraničním blogu hlavně díky své veselé a trefné obálce. Pak jsem si přečetla samotnou anotaci a řekla jsem si, že by to rozhodně mohlo být zajímavé. Kniha v zahraničí vychází 21.8.2012.

 

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..