Posuď knihu podle obalu (62)

Smart Girls Get What They Want

Název knihy: Smart Girls Get What They Want

Autor: Sarah Strohmeyer

Datum vydání: 26.6.2012

Anotace na Goodreads: Gigi, Bea a Neerja jsou nejlepší kamarádky a naprosté snaživky. I když nejsou nejoblíbenějšími holkami na škole, nedělají si z toho příliš vrásky. Vědí, že jejich skutečné životy začnou, jakmile se dostanou na prestižní vysoké školy. Tady budou lidé na úrovni a taky přitažliví kluci v knihovnách (hlavně ti s britským přízvukem!). Ale když se přihodí něco neočekávaného, dojde jim, že přichází o to nejdůležitější ze střední školy a je načase, aby vylezly ze svých kukel a ocitly se v záři reflektorů. Uzavřou spolu dohodu: Pokoří svou největší výzvu a maximálně si to užijí!

Gigi se rozhodne kandidovat na místo studentské předsedkyně, ale bude muset překonat svůj strach z mluvení na veřejnosti – a jít do sporu s rozkošným Willem. Bea bývala jednou z nejlepších lyžařek vůbec, dokud nevykolejila. Teď nastal ten správný čas, aby se do toho zase ponořila. A Neerja miluje divadlo, ale vždycky zůstávala v pozadí – až doteď.

Tyhle kamarádky jsou odhodlány ukázat, že i chytré holky můžou dostat, co chtějí – ale mohlo by to znamenat, že se jim dostane mnohem větší pozornosti, než o jakou by stály.

Můj názor: Na tuhle knihu jsem narazila čirou náhodou a jako první mě upoutal samotný název knihy. No řekněte, není správně vtipný a trefný? A pak jsem se podívala i na obálku… Dobře, možná neexistuje zase tolik pohledných holek, co by nosily zrovna takové brýle a vypadaly jako geeci, ale kdo to řeší? Já ne. Já se těším, až si knihu přečtu. Líbí se mi, že je obálka provedena docela jednoduše a přitom rozhodně na první pohled zaujme. Líbí se mi fonty, líbí se mi barevnost, působí to na mě jako celek pozitivně.

 
 
 


Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..