Posuď knihu podle obalu (60)

Demon Eyes

Název knihy: Demon Eyes

Autor: Scott Tracey

Datum vydání: 2012

Anotace na Goodreads: Braden přišel do Belle Dam, aby našel odpovědi. Odpovědi na svou minulost, na neuvěřitelné síly, se kterými se narodil a na nebezpečí, které s tím přišlo ruku v ruce. To, co našel, byla nadpřirozená válka mezi Lansingovými a Thorpovými: spor rozdělený krví, ovládaný skrz manipulaci a boje magií. Jeho příchod způsobil v Belle Dam novou vlnu a najednou se věci ve tmě začaly hýbat.

Uvězněný mezi svou mocí a touhou bojuje Braden s odkazem, který zdědil. Čarodějné oči mu daly přístup k neuvěřitelným silám, ale naposledy jeho tělo pěkně zdevastovaly. Jakmile někdo začne unášet dívky, vytržené z domovů během temné noci, uvědomí si Braden, že v temnotě se nejspíš pohybuje mnohem víc než jenom démoni. Přátelství je podrobeno zkoušce a staré aliance ohroženy, když Braden odhaluje skutečnost za nejtemnějšími tajemstvími, ke kterým jsou démoni vázáni.

Můj názor: Možná jste si předevčírem na FB profilu webu všimli, že jsem uveřejnila tuhle obálku druhého dílu série Witch Eyes. První díl se mi moc líbil, jeslikož jsou hlavními hrdiny dva kluci. Jo, čtete správně, romance mezi dvěma kluky. No a proč ne? Na druhý díl se moc těším a obálka mě vážně uhranula. Je pěkně děsivá… a šedá. A ty oči! Ty oči! Nevím sice přesně, kdy kniha vyjde, ale už se nemůžu dočkat.

 
 
 
 


Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Markuš napsal:

    Já už se na druhý díl moc těším… Bradena jsem si strašně oblíbila. xD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..