Valentýnský knižní hop – přihlášení

Další z řady hopů je tady, tentokrát ku příležitosti svátku všech zamilovaných – ať už jej slavíte, nebo ne, ať už si o něm myslíte, co chcete – poslouží nám jako další tématický hop.

Jaká jsou pravidla:

+ Tento linkovač slouží POUZE pro bloggery (a autory knih, pokud mají zájem se zapojit)! Čtenáři dostanou svou šanci až při začátku hopu.

+ Do linkovače dejte link na váš blog, POUZE název svého blogu (stránky), do závorky pak, jestli se jedná o CZ nebo SK soutěž nebo obojí – (CZ), (SK), (CZ & SK). Usnadní to tak čtenářům soutěžení.

+ Přihlašování je spuštěno ode dneška do 13.2.2012. Pak se linkovač uzavře.

+ Po přihlášení si vezměte obrázek hopu (menší verze), který MUSÍTE mít uveřejněný v bočním menu blogu a který by měl odkazovat na váš příspěvek. Samozřejmě tento příspěvek zatím nemáte, takže si do menu uveřejníte pouze obrázek. Později z něj pomocí tagů <a href=“přímý_link_na_váš_příspěvek„><img src=“adresa_obrázku“ width=“80% /></a> budete na příspěvek odkazovat.

+ Pak si vězmete link, který uveřejníte pod svůj příspěvek do hopu (pod váš text), aby mohli čtenáři odhopkat na další blog. Pro ty, kteří nemají zkušnosti s linky – pro uživatele Bloggeru/Wordpressu je Code n.3 (ten dáte do HTML kódu stránky, v Bloggeru je to Upravit HTML), pro uživatele Blogu/Pise/a já nevím co ještě pak Code n.2

+ Pokud jste z toho kódování zmatení, nevadí. Můžte jednoduše v den začátku odkázat na můj hopkací příspěvek (myslím ten uveřejněný 14.2.2012., ne tento, tenhle slouží pro vás).

Takže repete: Přihlásíte se, vezmete si obrázek, vezmete si link

+ V příspěvku, který uveřejníte 14.2.2012 (!) odkážete na můj blog, jakožto na pořádajícího.

+ Pravidla soutěžení si stanovujete sami. Je mi jedno, co si dáte jako podmínky a je mi jedno o jaký druh knihy se bude soutěžit. Je fakt, že by bylo fajn, kdyby šlo o nějakou romantickou knihu, nebo knihu, kterou jste si zamilovali. MUSÍ to ale být kniha. Pokud chcete ke knize něco přidat, jak je libo. Může se soutěžit i o více knih. Tohle nechávám na vašem uvážení.

+ Příspěvek uveřejníte 14.2.2012. V ten den začíná soutěžení a končí 28.2.2012.

+ A protože je letošní rok přestupný, výhercovo jméno uveřejníte 29.2.2012. Samozřejmě chápu, když na to nebude čas, takže klidně publikujte jméno výherce, až bude čas… ale toho 29.2. bylo to bylo takové… magičtější.

Snad se nás tentokrát zapojí více, i když chápu, že ne všichni máme tolik knih, abychom je pořád cpali do nějakých hopů. Koukněte se na to ale z té praktičtější stránky – o vašem blogu se dozví více lidí.

 


Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

10 Responses

  1. VeEee napsal:

    Paráda! Už i vim, co seženu do soutěže, ale to je překvápko 😀 a dokonce jsem už i vymyslela povinnou otázku do formuláře, kterou bude muset každý vysvětlit, to budu zvědavá 😀 já se těším 😀
    VeEee recently posted..Christopher Paolini – Brisingr (RC review)My Profile

  2. Kapitánka Nemo napsal:

    Júú! Já se těším 😀 😀 Snad i v tomto něco vyhraju 🙂
    Kapitánka Nemo recently posted..(II.) – Co je to vlastně steampunk?My Profile

  3. Eby napsal:

    Tohle knižní hopkání mám moc ráda 🙂 a tentokrát se do něj taky zapojím 🙂 akorát mám problém, zapsala jsem se do linkovače, ale zapomněla jsem tam dopsat, že je to pro CZ a SK. Nešlo mi to smazat a opravit, tak nevím, co s tím 🙁

  4. Teresinha napsal:

    Hlásím svoje připojení a taky se těším a taky se těšte, už mám vybráno, o co se bude hopkat 🙂

  5. Vendea napsal:

    Taky se hlásím a moc se těším 🙂 Jen si nejsem trochu jistá výhrama 😀 Knihovna asi trochu popláče

  6. KristianaAlex napsal:

    Taktéž mám vybráno 🙂 Sice to nebude romantika, ale je to moje oblíbená knížka, a třeba si jí zamiluje i někdo další 🙂
    KristianaAlex recently posted..Posuď knihu podle obalu #4My Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..