Trailer Thursday (3)

Born Wicked

The Cahill Witch Chronicles #1

Jessica Spotswood

Každý ví, že jsou Cate Cahill a její sestry výstřední. Moc hezké, moc samotářské a až moc vzdělané – pro jejich vlastní dobro. Ale pravda je mnohem horší: jsou to čarodějnice. A pokud bude jejich tajemství odhaleno knězům Bratrstva, čeká je vězeňská loď a brzy hrob.

Než zemřela jejich matka, slíbila jí Cate, že se o sestry postará. Ale má pouze šest měsíců na to, aby se rozhodla, jestli se provdá nebo vstoupí do Sesterstva a tak nejspíš nedokáže dodržet slovo… hlavně po té, co najde deník své matky a odhalí tajemství, které by mohlo zničit celou její rodinu. Zoufale hledá alternativy svého osudu, pročítá zakázané knihy a vyslýchá své nové přátele mezi rebely, to vše mezi čajovými dýchánky, šokujícími nabídkami k sňatku a zakázaným románkem s naprosto nevhodným Finnem Belastrou.

Pokud to, co jejich matka napsala, je pravda, Cahillova děvčata nejsou v bezpečí. Ne před Bratrstvem, ne před Sesterstvem – ani před sebou.

Tahle kniha mě poprvé trkla do nosu hlavně kvůli nádherné obálce, pak se mi zalíbil námět – stále hledám skvělou knihu o čarodějnicích – a nakonec to u mě vyhrál trailer na knihu. Sice to vypadá mírně klišoidně, ale nevadí mi to. Knihu mám už dlouho předobjednanou, nezbývá než čekat na únor. Snad mě kniha nezklame.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Myanmar napsal:

    Tak tahle knížka vypadá skvěle 🙂 Není to tak dávno co jsem o ní četla zmínku a téměř okamžitě mě nadchla. Jestli bude příběh stejně skvělý jako obálka, máme se na co těšit
    Myanmar recently posted..Incarnate – Jodi MeadowsMy Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..