Posuď knihu podle obalu (56)


 
 
Pushing the Limits

Název knihy: Glitch

Autor: Heather Anastasiu

Datum vydání: 7.8.2012

Anotace na Goodreads: Ve Společenství neexistuje bolest ani válka. Implantované čipy zničili v lidech jakoukoliv destruktivní emoci a myšlenky jsou nahrazeny zdrojem z hlavní sítě.

Když Zoe zažije poruchu (nebo také „závadu“), začne mít náhle vlastní myšlenky, pocity a identitu. Jakékoli odchylky musí být okamžitě hlášeny a opraveny, ale Zoe má tajemství tak temné, že bude znamenat jistou deaktivaci, pokud ji chytí: její závady jí obdařila nekontrolovanou telekinetickou moc.

Zatímco se Zoe snaží ovládat své schopnosti a zůstat skrytá, potká další „závady“ – Maxe, který dokáže zakrýt svlj vzhled, a Adriena, který má vize budoucnosti. Oba dva Zoe seznámí s pocity, které jí byly dříve cizí. Společně musí tahle skupina „závad“ najít způsob, jak se osvobodit z kontroly Společenství dříve, než je chytí azdeaktivují… nebo hůř.

Můj názor: Na knihu jsem narazila docela náhodou při brouzdání po různých zahraničních stránkách. Kniha mě upoutala hlavně svou obálkou, která je fialová. A jak víte, mám pro fialové obálky slabost. Moc se mi líbí font názvu knihy, který je takový lehce futuristický. Líbí se mi i to „znamení“ na zadní straně krku modelky. Těžko říct, jestli bude kniha dobrá, ale obálka mě rozhodně zaujala.

 
 
 
 
 
 


Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

3 Responses

  1. Houp napsal:

    Nádherná obálka 😀 🙂 Ten fond nadpisu je vážně krásný a povedený. Taky mám slabost pro fialové obálky a tahle se vydařila 🙂 Snad i ten obsah bude takový.
    Houp recently posted..1 alá 3My Profile

  2. Kacennnka napsal:

    Obálka je hodně povedená a ani ta anotace nevypadá špatně. Jenom mi to tak trochu připadá jak centrálně řízené Duše z Hostitele… 😀
    Kacennnka recently posted..Recenze: Jezdci časemMy Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..