Posuď knihu podle obalu (52)

Název knihy:
A Temptation of Angels

Autor: Michelle Zink

Datum vydání: 20.3.2012

Anotace na Goodreads: Když jsou rodiče šestnáctileté Helen Cartwright zavražděni přímo před jejíma očima, ocitá se Helen ve světě podzemního Londýna, kde tajná organizace Dictata kontroluje rovnováhu dobra a zla. Zjistí tak, že je jednou ze tří zbývajících potomků andělů, kteří mají na starost ochranu minulosti, přítomnosti a budoucnoti.

Aniž by o tom věděla, byla celý život učena, jak tuto odpovědnost přijmout. A teď, když se nachází mezi svými andělskými bratry, kteří ji chrání, a neskutečně přitažlivým kamarádem z děství, který ji chce zničit, se musí připravit na vše, co ji čeká, protože pokušení bude těžké odolat – i pro anděla.

Můj názor: Tahle kniha mě už dávno zaujala svou obálkou. Je krásná. Vážně, vážně povedená. Modelka na obálce mi dost připomíná Scarlett Johanson. Celkově na mě obálka působí tak nějak záhadně. Až později jsem si přečetla anotaci a až po čase mi vůbec došlo, kdo je autorem. Ano, Michelle Zink. Autorka série Proroctví sester – druhého dílu se v češtině dočkáme už v lednu. První díl na mě neudělal zrovna dobrý dojem. Historické knihy mám ráda a když se něco chvástá tím, že půjde o gothicky laděnou knihu, přirozeně něco takového očekávám. A pak dostanu něco, co se jenom tak tváří, ale vůbec to takové není. Spíš je to hodně, hodně hloupé. Přesto si druhý díl přečtu, abych měla na co nadávat 😀 a ze stejného důvodu si přečtu i tuto knihu. Ano, i když mě její jméno na obálce prvně dosti vyděsilo.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Houp napsal:

    >Michelle Zink, také mě její jméno překvapilo. Mě se proroctví sester docela líbilo i když pár hvězdičky jsem přidala jenom díky tomu, že jsem na konci oplakala jeho smrt, ale nevím, jestli si Michelle jako autorku zamiluju. Má takový podivný styl, ale musím říct, že tahle obálka je hodně dobrá a máš pravdu, že modelka se tam přesně hodí. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..