>Waiting on Wednesday (45)

>

Týdenní meme, které pořádá Breaking the Spine. Cílem je vybrat si vždycky jednu knihu, kterou si chcete přečíst. Pro tuto středu vybírám:

Cursed

Jennifer L. Armentrout

Umírání stojí za prd – a středoškolačka Ember McWilliams to ví z první ruky. Po smrtelné dopravní nehodě ji její nadaná mladší sestra vrátí zpátky. A teď všechno, čeho se Ember dotkne, zemře. A to je fakt na nic.

Ember se tak řídí pravidlem nedotýkat-se-ničeho-živého – včetně kluků. A když se objeví Hayden Cromwell, cituje Oscara Wildea a prohlašuje, že její prokletí je dar, myslí si, že je šílený – roztomilý – ale šílený. Ale když jí řekne, že jí může pomoct to kontrolovat, projeví zájem. Jen to má háček: Ember musí věřit adoptivnímu otci Haydena, který má jistý důvod „sbírat“ děti se schopnostmi, které děsí dokonce i ji. Nicméně je ochotná udělat cokoliv, aby zase mohla držet ruku své sestry. A jasně, že by chtěla mít možnost políbit Haydena. Kdo ne?

Ale když se dozví, že nehoda, která z ní udělala to, co je, možná ani nehodou nebyla, není si jistá, komu by měla věřit. Někdo ji chtěl mít mrtvou a čím víc se blíží k pravdě, tím víc hrozí, že přijde o mnohem víc, než jen o své srdce – svůj život. A tentokrát doopravdy.

Já vám nevím, tahle kniha mě zaujala svou obálkou – stejný případ, jako u Half-Blood. Ale autorce už tolik nevěřím. Přesto jsem zvědavá. Kniha vychází 18. září 2012, takže si ještě nějaký ten pátek počkáme.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Houp napsal:

    >Tak to vypadá hodně zajmavě! Rozhodně bych jí brala, jen by mě zajmalo, jestli to datum, které tady uvádíš, jestli vyjde teprve v cizině a nebo u nás? 🙂 Jinak ta obálka je krásná!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..