>Waiting on Wednesday (42)

>

Týdenní meme, které pořádá Breaking the Spine. Cílem je vybrat si vždycky jednu knihu, kterou si chcete přečíst. Pro tuto středu vybírám:

Upozornění: Následující řádky vám můžou hodně naspoilerovat předchozí díl.

Body and Soul

Stacey Kade

Duch
Jsem uvězněná v těle Lily „Ally“ Turner už měsíc. Zkuste to pojmout jako módní krizi obrovských rozměrů. Co mě ale trápí víc, je, že někdy vidím, jak se na mě Will dívá a myslí si, že jsem Lily… nebo že si přeje, abych jí byla. Bez mého bývalého já nevím, kdo jsem a jestli je to dost. Potřebuju se z téhle šlamastyky dostat. Hned.

Spolu s Willem hledám řešení, jak se oddělit od Lily, aniž by jí to zabilo. Jenže moc dobře to nejde. A pak, když to vypadá, že už to nemůže být horší, začne má bývalá nejlepší kamarádka a mimořádně podlá zlodějka mého přítele – Misty – tvrdit, že ji pronásleduje duch… ten můj. To jako vážně?

Jsem odhodlaná dostat se na kloub tomu, kdo předstírá, že je duchem Alony Dare (když zrovná já předstírám, že jsem někdo jiný) a pak se sakra dostat z tohohle těla. Anebo umřít za procesu…

Gothik
Připouštím to. Je fakt divné dívat se na Alonu, ale vidět přitom Lily. Dokážu vidět rozdíly, i když si to Alona nemyslí. Alona je pro mě mnohem víc, než nějaká pěkná tvářička, ne, že by tomu věřila.

Jediným východiskem z téhle zamotané situace by mohla být jedna stránka ze zlatých stránek – Duchovní sekce – kterou jsem našel ve věcech svého táty. Jeden z nich totiž vypadá a působí reálněji – a taky zvláštněji – než všichni ostatní. Ale dřív, než se toho můžu vůbec dozvědět víc, se Alona vydá hledat toho, kdo se za ni vydává. Mnohem logičtější je, že se jedná o výplod Mistyiny provinilé představivosti. A teď je Lilyina rodina vyděšená z toho, že se nevrátila domů, máma mi přikazuje se od toho držet dál a je více než jasné, že s osobou známou jako Lily „Ally“ Turner není všechno tak úplně v pořádku…

Včera jsem zmerčila obálku na poslední díl trilogie mé oblíbené duchařiny a už teď se nemůžu dočkat. Květen 2012 je sakramentsky daleko! Jsem zvědavá, jak to nakonec celé skončí. Doufám, že dobře, protože by mě to hodně naštvalo.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..