Posuď knihu podle obalu (48)

Název knihy: Illuminate
Autor: Aimee Agresti

Datum vydání: 6.3.2012

Anotace na goodreads: Haven Terra je chytrá plachá středoškolačka na okraji společenského žebříčku. Ale to všechno se změní v den jejích šestnáctých narozenin. Spolu se svým nejlepším přítelem Dantem a jejich klidným a inteligentním spolužákem Lancem jí je přidělena prestižní stáž ve velkém městě – v Chicagu. Haven je tedy poslána žít a pracovat v elegantním a stylovém hotelu pod bedlivým dohledem skupiny přitažlivých a až překvapivě mladých cizinců: mocné a svůdné majitelky hotelu Aurelie Brown, temperamentnímu Lucianu Groveovi, a jejich ohromujícím, ale rezervovaným zaměstnancům zvaným Outfit.

Když Haven začne propadat Lucianovu kouzlu, dojde jí, že tihle krásní lidé vůbec nejsou takoví, jací se zdají. S pomocí tajemné knihy odhalí síť tajných chodeb hotelu z dob, kdy svět holdoval jazzu. To vše ji dovede až do srdce odporného byznysu Aureliiny společnosti: kupování duší. Podaří se jim Haven nalákat, anebo jim dokáže zabránit v jejich ďábelských plánech?

Můj názor: Moc recenzí na tuhle knihu ještě k přečtení není. Ale půlka se o knize zmiňuje jako o příšernosti, druhá půlka tomu zase dává vysoká hodnocení. Těžko říct, musím se přesvědčit na vlastní oči. Ale víme, kolikrát nás krásná obálka poblouznila. Protože obálka je to opravdu moc povedená. Moc se mi líbí šaty, jaké má modelka na sobě (mám ráda výraznou červenou), modelka sama o sobě je taky pěkná, líbí se mi nakreslená křídla za dívkou a font knihy je taky povedený. Jsem vážně zvědavá, jaké to nakonec bude.

* Pozn.: Těžko říct, jestli je Lance holka nebo kluk 😀

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

3 Responses

  1. Princezná napsal:

    >Ja som si tie krídla v prvom momente ani nevšimla.. Keby si to nenapísala, tak ani neviem 😀 obálka je krásna, anotácia je zaujímavá, som na tú knihu zvedavá

  2. Nikki^^ napsal:

    >Vypadá to na dobrou knihu, ale že to tak vypadá bohužel neznamená, že musí být dobrá. Nádherná obálka. O téhle knize slyším poprvé 🙂 Doufám že dobrý bude :).

  3. knifi napsal:

    >Moc zajímavé, na první pohled lákavé. Zvláště pohled té dívky slibuje něco pěkného. Doufám, že ten příběh bude také tak pěkný jako obálka.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..