>Knižní řetězovka (8)

>

S touhle úžasnou Knižní řetězovkou přišla Luu a plno ostatních blogerů se do ní zapojilo. Já jsem si řetězovku musela rozdělit do menších úseků, protože nejsem schopná na některé otázky odpovědět jasně, stručně a výstižně. Prostě se vykecávám 😀 Otázek je celkově 55, já si to rozdělila na 5 otázek/příspěvek, tudíž se můžete těšit dohromady na 11 příspěvků. Pokračujeme osmou částí.

36. Oblíbený knižní záporák?
Já mám hned dva. Draca a Snapea. Jeden je okolnostmi a prostředím v podstatě donucen být za hajzlíka, druhý se svými antipatiemi netají, přesto se ke konci ukáže jako největší hrdina ze všech.

37. Knihy, které si většinou beru s sebou na prázdniny?
Tenhle problém jsem řešila vždycky, když jsem byla malá a jela jsem k babičce na letní prázdniny, na vesnici. Přes léto jsem toho tolik nepřečetla, protože jsem lítala někde po venku a užívala si té správné volnosti. Později jsem si s sebou začala brávat kde co, ovšem pokaždé mou hromádku doplňoval nejnovější díl Harryho Pottera. Bez něj by to prostě nešlo.

38. Nejdelší doba, kdy jsi nečetla?
Když jsem se učila na maturitu. To jsem si totiž musela neustále opakovat, protože bás vyučující neustále „přepadávali“ písemkami – hlavně tedy ke konci. Jinak bych řekla, že nejdelší doba v současné chvíli bývá tak měsíc.

39. Kniha, kterou jsi nedokázala/nemohla dočíst?
Teď se mi zrovna žádná nevybaví. I když mě kniha nebaví, pokouším se ji i dočíst. Dám si klidně i delší pauzu a pak se k ní vrátím.

40. Co tě při čtení dokáže vyrušit?
Cokoliv. Od lidí až po události. Celkově mi ale nic při čtení nevadí. Můžu poslouchat hudbu i televizi, dokonce nemusím číst vkuse a komunikovat s ostatními. Samozřejmě mám ráda svůj klid, kdy se zašiju s nějakou knihou a čtu si.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..