První narozeniny a followers!!!

A je to konečně tady!
První blogové narozeniny!
Hip hip hurá!
Tři dny a tři noci se veselte!

A pak padněte únavou 😀

Dneska je to přesně rok, co jsem oficiálně spustila svůj malý knižní svět. Vždycky mě knihy bavily a tohle byl způsob, jak se podělit o svůj názor i s ostatními.

Za ten rok jsem se toho hodně naučila. O sobě, o knihách, i o lidech… a jsem za to moc ráda, protože jsem si tak vytvořila svůj vlastní prostor. Místo, kde se můžu vyjádřit a někdo mi i odpoví. Našla jsem si přátele, našla jsem spoustu knih, filmů a tak vůbec.

Celkově mě překvapuje, že jsem za ten rok nedostala nijak zvlášť ošklivé reakce. Na kritiku se totiž člověk musí vždycky připravit a i když si myslí, že je připravený sebevíc, stejně pár škaredých reakcí dokáže i zabolet. Proto se sama snažím nikoho příliš nekritizovat, neshazovat jeho práci, ani se netvářit, že jsem snědla všechnu moudrost světa.

Za ten rok se mi čtenářská základna opravdu rozšířila, víc se vás i odvažuje psát, odpovídat mi na otázky ve článcích, na statusy na FaceBooku. A to mě opravdu těší. I když by toho rozhodně mohlo být i víc! Já vážně nekoušu 😀

Možná to tak nevypadá, ale blog mi dává dost práce. Snažím se přinášet novinky a další informace z knižního světa, číst knihy a psát na ně smysluplné recenze, upozorňovat na to a tamto, ukazovat vám svou sbírku knih… a pokud se konečně rozhoupu k tomu, abych si pořídila lepší webkameru, možná se dočkáte i nějakého toho videa (!!! ale opovažte se mi smát za můj přízvuk !!! bo ten je drsný jak cyp 😀 true story).

Celkově mi tahle má práce spolyká hodně času a energie. Proto bych byla vděčná, kdybyste si našli občas alespoň chvilku a napsali mi nějaký komentář. Netušíte, jak takový komentář člověka potěší, protože s některými články se piplám pěkně dlouho a pak zůstanou bez povšimnutí, bez reakce. To občas zamrzí, ale zase tochápu, že ne vždycky je co říct.

Všechny vaše komentáře čtu, stejně tak čtu všechny blogy, které jsem si dala do blogroll, občas přihodím i komentář.

V některých věcech jsem docela puntičkář, a proto se snažím, aby všechno šlapalo a fungovalo tak, jak má. Nesnáším resty a někdy z nich i vyšiluju. Ale i já jsem líná a do něčeho se mi po čase už nechce, nebo nějakou recenzi píšou obvzlášť dlouho. Většinu času jsem ale pořádně ukecaná, což se odráží i na mých článcích. A tahle moje ukecanost se nakonec projevila i v tom, že jsem se dala do psaní knihy. Uvidíme, jak mi to půjde, jak se vám to bude líbit a jestli mi ji vůbec někdo někdy někde vydá…

Ale vy jste určitě zvědaví na tu slibovanou soutěž!
Jde o kombinaci oslavy prvních narozenin mého blogu a oslavy počtu followers!

Ano, o tohle všechno budete hrát!

A teď na pravidla:

  • Soutěž probíhá od 10.10. do 11.11.2011.
  • Soutěž je otevřená pro soutěžící z Česka a Slovenska.
  • Podmínkou vstupu do soutěže je vyplnění soutěžího formuláře (potažmo formulářů) níže.
  • Celkově se můžete zúčastnit všech tří sekcí soutěže, ale do každé části můžete vstoupit jenom jednou. duplicitní vstupy budou mazány.
  • Výherci budou vylosováni pomocí Random.org, následně je informuji pomocí emailu a oni si budou postupně rozebírat své výhry.
  • Celkové vyhlášení vítězů bude, až bude… respektive, až se mi všichni vítězové ohlásí.
  • V každé části můžete získat až 10 vstupů (1 vstup za pouhý nick a email, 9 za extra vstupy).
  • Vyhrazuji si plné právo na změnu soutěžních pravidel, či prodloužení soutěže.

#1 Knihy v češtině

Knihy do soutěže věnovala nakladatelství CooBoo, FRAGMENT a eshop Arara.cz, Krvavý karneval je z mé kapsy.

SOUTĚŽNÍ FORMULÁŘ

#2 Knihy v angličtině

Knihy jsem věnovala já.

SOUTĚŽNÍ FORMULÁŘ

#3 Knihy dle vlastní volby

2 knihy dle vlastního výběru do 10 EURO
Knihy věnuju já, ze své kapsy.

SOUTĚŽNÍ FORMULÁŘ

 

Extra bodíky (aka vstupy):
tyto věci nejsou povinné, jen vám zajistí vyšší počet vašeho jména v osudí

  • +1 bod za sledování mého blogu GFC (Followers vpravo v menu)
  • +1 bod za sledování mého blogu pomocí NetworkedBlogs (dole v menu)
  • +1 bod za sledování FB stránky blogu Knižní doupě (odkaz na FB vlevo v menu nahoře)
  • +1 bod za sledování mých recenzí na GoodReads (na můj GR profil se dostanete po kliknutí na obrázek g dole v menu)
  • +1 bod za sledování blogu pomocí FeedBurneru (vpravo v menu)
  • +1 bod za Tweetnutí této soutěže
  • +1 bod za to že se můj blog nachází u vás v odkazech
  • +2 body za to, že máte na svém blogu button Knižního doupěte (link najdete vpravo nahoře v menu)

Pokud jste nepochopili pravidlo o výhercích, tak se ho pokusím vysvětlit ještě jednou. Dohromady se bude soutěžit o 10 knih, vyhraje 10 lidí, nikdo nevyhraje dvě knihy naráz, ačkoliv své štěstí třikrát zkusit může. Pokud se stane, že někdo vyhraje knihu v obou částech, vybere si tu knihu, kterou chce víc.

10 knih = 10 výherců

A nesmutněte, pokud se vám nepodaří vyhrát knihu, pošlu vylosovaným alespoň nějaké ty záložky do knih, které jsem dostala z BookDepository.

Buďte tak hodní a vyplňte mi dotazník ohledně Knižního doupěte! Najdete ho nahoře vpravo v menu. Děkuju 🙂

Pozn.: Tento článek jsem psala o půlnoci, takže můj mozek nejel na sto procent… což se projevuje i na podivné skladbě vět, slov a výskytu chyb 😀 Prosím, omluvte mě, jsem jenom člověk a fakt mi ty formuláře a všechno dohromady dalo zabrat 😀 😀

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

21 Responses

  1. R-e-n napsal:

    >Všechno nejlepší tobě a tvému blogu ^_^ Za ten rok sis to tu pěkně vypiplala :-))… a když tedy tvrdíš, že nekoušeš… odvážím se ke komentáři 😉

    Přeju ještě hodně chuti a odhodlání do psaní blogu, hromadu knížek a hlavně radost z jejich čtení 🙂

    Givaway je zajímavá 🙂 určitě se zúčastním… až se samozřejmě dokopu 😡

    Co víc dodat.. jen tak dál :-))

  2. cizinka napsal:

    >všechno nejlepšííííííí! 🙂

  3. Anonymous napsal:

    >Moc hezká giveaway (ještě mít štěstí 🙂 ) samozřejmě všechno nejlepší a at ti ten blog a chut blogovat ještě dlouho vydrží.
    Mám na tebe otázku: jak tě mám na goodreads sledovat (extra vstupy jsou extra vstupy)? když nejsem prihlášená tak mě na tvém profilu vyskakuje follow a když se přihlásím, tak ne.

    p.s. dotazník je vpravo :-D, ale o půlnoci by mě to taky moc nemyslelo

    babygril

  4. Ywyk napsal:

    >Všechno nejlepší!!! Moc gratuluju! A páni, ta giveaway je úžasná, tolik knížek! Škoda jen, že všechny knížky už mám, tedy kromě Stefanových deníků, které snad ani nehodlám číst, protože podle reakcí čtenářů je knížka vážně hrozná. Ale těch dalších dvou se určitě zúčastním.
    P.S. ještě jednou vše nejlepší!

  5. VeEee napsal:

    >Všechno nejlepší k blogovému výročí 🙂 na tvůj blog chodím ráda a sem tam napíšu nějaký ten komentář 🙂 jsem tu prakticky denně a aj dotazník jsem už vyplnila 🙂 Dneska ráno 😀
    Jinak moc děkuju za soutěž a držím všem palce – a budu sobec, ale hlavně sobě 😀

  6. Anonymous napsal:

    >Preji vse nejlepsi k 1. "bloginam"! Prestoze ceske blogy moc nesleduji, na tvuj vzdy rada zavitam. Predevsim chvalim tvoje recenze, ktere jsou informativni a presto bez spoileru. Preji jeste spoustu dalsich let a stale narustajici pocet navstevovatelu.

    P.S. Ve svem formulari u anglickych knih jsem omylem vyplnila 3 misto 2 (myslela jsem ze nick a mail jsou kazdy za bod), tak se omlouvam. Jde to jeste nejak opravit? (nick je Gassa). Dik

  7. Neliss "Nellie" Screamers napsal:

    >Nádherné ceny, zapojila som sa.^^ A samozrejme, gratulujem k prvým narodeninám aj folloverom, zaslúžiš si to, vidno, že na blogu pracuješ.:)

  8. Veronica Star napsal:

    >Všechno nejlepší, ať ti to šlape jako celý minulý rok a přeji štěstí do budoucna 😉
    Giveaway je naprosto skvělá a určo se zůčastním

  9. Mifay napsal:

    >Všechno nejlepší k narozeninám blogu :))

  10. Kate napsal:

    >Všechno nejlepší! Je vidět že ti blog dal spoustu práce, máš tu hodně pěkných článků. Pokračuj dál 😉

  11. Anonymous napsal:

    >Všechno nejlepší k 1. narozeninám!!! 🙂 Blog máš opravdu moc pěkný a je vidět že si na něm dáš záležet. Takže hodně zdaru do dalších let 🙂

  12. Triss napsal:

    >Wow, congrats, Syk! A ta giveaway, to je ale nadielka! Dufam, ze prvykrat v zivote nieco vyhrajem 🙂

  13. Lucik.L napsal:

    >Gratuluju k prvnímu úspěšnému roku. Tento blog sleduji už nějaký ten čas, ale až teď jsem se odhodlala napsat komentář. Přeji spoustu krásně strávených hodin blogováním a do soutěže jsem se samozřejmě taky zapojila..:)

  14. Hanyuu napsal:

    >Tak tedy všechno nejlepší k prvnímu výročí tvého blogu. Je na něm vidět práce, kterou jsi tu za celý ten dlouhý rok udělala a určitě se mnou všichni budou souhlasit, když řeknu, že to je jen a pouze kvalitní práce, za kterou ti skládám poklonu. Doufám, že nezůstane jen u 1.výročí a blog bude žít dál a bude tak kvalitní, jako byl doteď.
    Ještě jednou všechno nejlepší a hodně úspěchů 🙂

  15. Freckles napsal:

    >Gratuluju k prvnímu roku! Určitě máš být na co pyšná, vytvořila jsi opravdový knižní ráj! 🙂 Zcela jistě nejen pro mě je to jeden z nejlepších blogů na československé blogosféře! :))

  16. Evk napsal:

    >Jů, Syki, já tobě a tvému blogu přeji vše nejlepší – spoustu komentářu a nadšených čtenářů, plamenné diskuse pod články, sponzory a hlavně elán pokračovat.
    Vyplnila jsem všechno a nechala jsem ti komentář v dotazníku, tak až tam najdeš někoho, kdo se podezřele vykecával, tak jsem to byla asi já 😀 A ta soutěž je samozřejmě naprosto fenomenální, klaním se.

  17. Teresinha napsal:

    >Ještě mám půl hodiny, abych to stihla… :)Takže i já se připojuju k zástupu gratulantům, vše nej tvému blogu a ať ti to pořád tak dobře píše!
    Dotazník vyplněn, giveaway se určitě zúčastním, až si v chaosu najdu chvilku a všechno to pěkně zpracuju…:)

  18. Luc napsal:

    >Tiež sa pripojím ku gratuláciám a prajem všetko najlepšie, tento blog je úplne super, mám rada a vďake, že si spravila súťaž aj pre Slovákov 😀

  19. Sammy Winchester napsal:

    >Tvůj blog znám jen pár týdnů ale i tak mi dal víc námětů na knihy něž kdokoli jiný. Hodně štěstí ti přeji do pokračování blogu jelikož takovýhle web plný inspirací ke knihám se jen tak nevidí 😉

  20. moira napsal:

    >Vše nejlepší, Syki!! :)) Jsem ráda, že ti blogování tak dlouho vydrželo a samozřejmě doufám, že i dlouho vydrží… ;)) Asi nejvíce mě zaujala zmíňka o knížce, takže stále pilně píšeš? Pokud se odhodláš i o krok dál, držím ti palce… :))

  21. Barbora napsal:

    >Sice je už pozdě, ale i tak gratuluji, followers jsou zasloužené 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..