>Waiting on Wednesday (36)

>

Týdenní meme, které pořádá Breaking the Spine. Cílem je vybrat si vždycky jednu knihu, kterou si chcete přečíst. Pro tuto středu vybírám:

Drink, Slay, Love
Sarah Beth Durst

Pearl je šestnáctiletá upírka… živená na krvi, alergická na slunce a z větší části ďábelská… až do noci, kdy ji třpytící se jednorožec probodne svým rohem. Ups.

Její rodina si myslí, že byla napadena lovcem upírů (protože jednorožci přece neexistují, chápete) a jsou v šoku, že to vůbec přežila. Ještě víc v šoku jsou ovšem z toho, že Pearl najednou nevadí sluneční paprsky. Ale rychle najdou způsob, jak této nové schopnosti využít. Upíří král Nové Anglie si totiž vybral její rodinu k tomu, aby mu uspořádala hostinu. Pokud se Pearl dostane na střední školu, může se spřátelit s lidmi a nalákat je na královu hostinu – jako jeho předkrm.

Jediný problém? Pearl začíná mít výčitky svědomí. Jak může předhodit své nové kamarády – a hlavně jednoho fakt roztomilého kluka, díky kterému jí začínají brnět tesáky – jistojisté smrti? Jenže když nepomůže své rodině, nejspíš bude po ní – už na dobro. Co má v takovéhle chvíli upír asi tak dělat?

Tahle knížka mě hned na poprvé zaujala svou vtipnou obálkou a názvem knihy. Pak jsem si přečetla anotaci a kniha mě zaujala ještě víc… Vyšla teď 13. září a má opravdu dobrá hodnocení.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

2 Responses

  1. Sayury napsal:

    >Neexistující jednorožci v závorce mě opravdu pobavili 😀 Samozřejmě, upíři existují, ale jednorožci..pche, kdo by na ně věřil! 😀 Vypadá moc slibně, tahle ta kniha… 🙂

  2. Misha napsal:

    >:D Jdnorožec mně dostal:D Dívala jsme se na ni už dřív kvůli obálce a názvu, anotace mně utvrdila, že si ji chci přečíst:D

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..