Posuď knihu podle obalu (39)

Název knihy: Touch of Power
Autor: Maria V. Snyder

Datum vydání: 20.12.2011

Anotace na Goodreads: Pokládáním rukou na zraněné a umírající Avry z Kazanu přebírá jejich zranění a nemoci na sebe. Ale než aby byla za své schopnosti oceněna, je lovena. Léčitelé, jako je Avry, jsou obviněni z šíření epidemie, která zdecimovala Teritoria a ponechala přeživší ve stavu chaosu.

Vystresovaná a unavená z ukrývání je Avry unesena bandou lumpů, kteří si překvapivě jejích schopností cení víc než zlaté odměny za její chycení. Jejich vůdce, tajemný únosce-ochránce se svými vlastními schopnosti, je ve svých požadavcích přímý: Avry musí vyléčit morem nakaženého prince, vůdce boje proti jejím lidem. Během cesty přes Devět hor, kde číhají žoldáci a magická nebezpečí, se Avry musí rozhodnout, kdo za zachránění stojí a kdo ne. Protože cenou míru může být její vlastní život.

Můj názor: Od Snyder jsem sice prozatím četla jen Inside Out a k Outside In se pořád nemůžu dostat, ale vím, že půjde o kvalitní knihu. Celkový námět zní dost slibně. A britská verze obálky se mi moc líbí, víc než ta americká.

Pokud vás toto mé meme zajímá a chtěli byste se přidat, podívejte se na informace a přidejte svůj link na příspěvek tady pomocí tohoto formuláře.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..