Just the Sexiest Man Alive

originální cover

Autor: Julie James

Originální název: Just the Sexiest Man Alive
Žánr: román pro ženy
Věková hranice: 18+ (sprostá slova, sex)
Anotace na Goodreads: Není nic, co by Taylor Donovan v soudní síni rozházelo a v osobním životě už vůbec ne. Takže když dostane za úkol pomáhat Nejpřitažlivějšímu Žijícímu Muži podle magazínu People, aby nashromáždil potřebné informace pro svou novou roli, odmítne propadnout jeho hollywoodskému kouzlu. I když jde o Jasona Andrewse.
Nakladatel: Berkley (EN)
Počet stran: 296 (EN)
Vazba: Brožovaná (EN)
Vydání v USA: 7.10.2008
Vydání v ČR: nejspíš nevyšlo

 

Moje hodnocení:

 
 
 

Moje hodnocení obálky:

 
 
 

Datum četby: 1 den, srpen 2011, v angličtině
Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Tohle byla parádní oddechovka…
Můj názor (obsahuje spoilery):
Člověk potřebuje někdy vypnout, nepřemýšlet na strastmi života a prostě se pobavit. Někdy stačí nějaká lehká četba, která člověku zpříjemní hodiny ve vlaku. Just the Sexiest Man Alive je právě tím, po čem byste rozhodně měli sáhnout.

Taylor je právnička tělem i duší, svou práci nadevše miluje a od chvíle, kdy načapala svého snoubence s jinou, je také vším, co zná. Její práce ji zavede i do L.A., kde pracuje na případě sexuálního harašení na pracovišti. Kromě toho však dostane nový, speciální, úkol… má pomáhat hollywoodské hvězdičce v jeho nové roli. A to jí pěkně hne žlučí, protože přesně takové typy mužských nesnáší.

Jason Andrews je hvězda nad hvězdy a rozhodně svého postavení umí využít. V Taylor vidí obrovskou výzvu, protože jak se zdá, že je vůči jeho šarmu imunní. Taylor Jasonovi totiž nedá nic zadarmo a rozhodně se k němu nechová jako k hvězdě. A to se mu líbí, proto ji neustále dráždí svými výmysly. Znáte to, co se škádlívá…

Tuhle knihu jsem přečetla během cesty do Prahy a neskutečně jsem si ji užila. Myslím, že jsem musela vypadat hodně divně, když jsem se neustále culila a sem tam zvedala oči od čtečky, abych se zasněně s úsměvem na tváři podívala z okna na ubíhající krajinu.

Taylor je skvělá hrdinka. Člověk se do ní dokáže vžít a chápe, proč zanevřela na mužské všeobecně. Jason jí úžasně v šarvátkách sekunduje a zaručuju vám, že si ho zamilujete. Moc se mi líbilo, jak měl jeden druhému vždycky co trefně odpovědět. Některé jejich slovní přestřelky byly k popukání. Skvěle se doplňovali a člověk jen čekal, kdy jim konečně dojde, že jeden k druhému patří.

Název knihy může být poněkud zavádějící, protože co se otázky sexu týče, tak se něco málo uděje až na samotném konci, jenže to vůbec nevadí. Protože kniha je opravdu výborná. I některé vedlejší postavy byly úžasné (konkrétně Jasonův kamarád Jeremy a Taylořiny kamarády Val a Katherine).

Možná jsou v knize nějaké věci trošku přitažené za vlasy, ale kdo to řeší? Já jsem se při čtení bavila a o to přece jde. Vřele doporučuju.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Anonymous napsal:

    >Ahoj, můžu se zeptat, jakou čtečku že to vlastníš? Pokud to není tajné :o) Sama o nějaké uvažuju, ale nerada bych šlápla vedle… Jinak skvělý blog, chodím sem denně, ať se daří!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..