>Top týdne (10)

>

Toto meme má na svědomí Luu. Cílem je každé pondělí uveřejnit topku něčeho, co souvisí s knižním světem. Desátá topka knih, už začínám stahovat náskok.
Romantické dvojice
Ach, tohle je velice pěkné téma, ale zjistila jsem, že těch opravdu oblíbených romantických dvojic mám strašně moc a nedokážu si mezi nimi vybrat tu nej. Namátkově jsem vybrala deset.

# Cat a Bones (Noční lovci)
Nejspíš nežjhavější a nejvášnivější pár, jaký jsem kdy potkala. A jejich láska je vážně silná a se vším všudy. To se mi na jejich vztahu líbí.

# Clary a Jace (Nástroje smrti)

Clary mi možná nepadla do oka hned ze začátku, ale pro Jace jsem měla slabost vždycky. Navíc to, čím si prošli (a nejspíš ještě projdou) mě utvrdilo v tom, že k sobě opravdu patří.

# Elizabeth a pan Darcy (Pýcha a předsudek)

Lizzie a Darcy jsou mé dvě nejoblíbenější postavy románové klasiky. Jejich vzájemné oťukování mám moc ráda. Hlavně to, jak se on za ni postaví i když ví, že ona jím pohrdá.

# Katniss a Peeta (Hunger Games)

Peetu jsem si zamilovala hned ze začátku, s Katniss to už bylo horší. Z jeho strany to byla láska na první pohled, ona se do něj zamilovala postupně. 

# Kiara a Carlos (Rules of Attraction)
Ti dva mi vážně vzali dech a strašně moc jsem jim fandila. To, jak k sobě pomalu nacházeli cestu se mi moc líbilo. Jejich vztah je docela nebezpečný a zároveň opravdu hezký.

# Rose a Dimitri (Vampýrská akademie)

Jedna z mých nejoblíbenějších knižních dvojic vůbec. Chemie mezi Rose a Dimitrim je úžasná. Navíc je to zakázaná láska a jak víme, zakázané ovoce chutná nejlíp.

# Susannah a Jesse (Mediátor)

Má nejoblíbenější knižní dvojice ze všech. Oba dva jsem si naprosto oblíbila. Suze byla má nejlepší kamarádka a Jesse moje první book crush.

# Tessa a Will (The Internal Devices)

Ještě nevím, kam jejich vztah povede, ale doufám, že jenom tím správným směrem. Ti dva totiž k sobě opravdu pasují a líbí se mi spolu. Držím jím palce.

# Tris a Four (Divergent)

Ti dva mě prostě dostali. Ona se snaží vybojovat si své vlastní místo ve skupině, on ji trénuje. Oba dva k sobě něco cítí, ale svůj vztah prohlubují pomalu.

# Violet a Jay (The Body Finder)

Jejich přátelství se proměnilo v něco víc. Oba to chtěli, ale nevěděli, jak to říct tomu druhému a neztratit ho. Jsou naprosto sladký pár.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..